|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pyroman
|
problém s rádiem
zdarec lidičky mám rádio pioneer a k tomu mám měnič na 6 cd....je to vymontovaný z fáva, kde vše šlapalo jak mělo....rádio i měnič jsou zapnutý tak jak mají být....vše hraje jak má, až na to, že mi během jízdy měnič občas přestane hrát....chci se zeptat jestli to může bejt tím, že je měnič danej v zadu nad kabeláží co jde k motoru apod. a kabel k němu je veden taky poblíž....pls o radu co s tím....
|
31.5.06, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Roman
|
no obecne by datovy kabel nikdy nemel jit tam jak elektrika, ale to by melo za nasledek snad jenom ruseni signalu - ale ne to, ze to prestava hrat - nebude to nejakymi necistotami na laserove optice? nebo narazy na nerovnostech?
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
31.5.06, 14:49 |
|
|
pyroman
|
právě že to dělá i když je auto v klidu....měnič přestane hrát...po chvíli se vypne i rádio a když ho znovu zapnu tak se na měnič nemůžu ani přepnout....(sice ne vždy ale ve většině případů)
|
31.5.06, 21:22 |
|
|
pyroman
|
pls o radu...jsem z toho celkem mimo....a už mě to štve....
|
1.6.06, 17:57 |
|
|
Nepér
|
Tak zkontroluj všechny dráty a hlavně konektory mezi rádiem a měničem, různě s tím hejbej a sleduj, jestli se to bude nějak projevovat...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.6.06, 20:56 |
|
|
pyroman
|
to už jsem zkoušel...fungovalo to jenom když auto stálo a nebylo nastartovaný.....[/quote]
|
1.6.06, 22:39 |
|
|
Nepér
|
nemáš moc vysoký palubní napětí?
|
1.6.06, 23:12 |
|
|
pyroman
|
já a elektrika nejde moc do kupy.....jak to zjistím a případně jak ho snížím????
|
2.6.06, 10:50 |
|
|
Nepér
|
Změříš ho multimetrem, nemělo by být přes 14V, snížit se dá jen výměnou regulátoru.
Ale jen mě to tak napadlo, jestli se to nevypíná kvůli tomu. Jestli ti rychle neodcházejí žárovky, tak v tomhle problém asi nebude...
Naposledy upravil Nepér dne 2.6.06, 17:29, celkově upraveno 1
|
2.6.06, 11:16 |
|
|
pyroman
|
žárovky jsou v pohodě.....
|
2.6.06, 13:07 |
|
|
vopaje
|
Pyromane,některé měniče mají po bokách přepínání uložení mechaniky podle toho jak tento měnič namontuješ.To znamená že mechanice není jedno zda je měnič postaven, či položen.V manuálu je určitě o této fixaci poznámka.čus
|
2.6.06, 22:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|