|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
osvetlenie batozinoveho priestoru Felda kombi
Autor |
Zpráva |
deady
|
osvetlenie batozinoveho priestoru Felda kombi
neviete ako mam opravit svetlo v kufri vo felde kombi ? mam tam 2 kable ktore vedu zo zadneho svetla , lenze ked to zapojim tak mi vyhori poistka svetiel na aute a samotne osvetlenie ani neblikne . nepotrebuje to este nejaky kabel ? alebo nemate nejaku schemu na to ?
vopred dakujem
|
5.11.07, 20:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: osvetlenie batozinoveho priestoru Felda kombi
deady píše: neviete ako mam opravit svetlo v kufri vo felde kombi ? mam tam 2 kable ktore vedu zo zadneho svetla , lenze ked to zapojim tak mi vyhori poistka svetiel na aute a samotne osvetlenie ani neblikne . nepotrebuje to este nejaky kabel ? alebo nemate nejaku schemu na to ? vopred dakujem
nemá ta lampa 3 vývody?
|
5.11.07, 20:37 |
|
|
deady
|
no prave to neviem pretoze mam tam iba dva pliezky , mozno treti je odlomeny , to prave hladam ako to vyriesit
|
5.11.07, 20:42 |
|
|
cyz
|
deady píše: no prave to neviem pretoze mam tam iba dva pliezky , mozno treti je odlomeny , to prave hladam ako to vyriesit
Jediná možnost co mě napadá jestli není nějak vyskočený ten plíšek co ti propojuje jeden ten kontakt s kontaktem pro žárovku - zkus se podívat na toto.
|
5.11.07, 20:45 |
|
|
deady
|
hmm kolko tam vlastne ma byt kablov ? ja ma 2 plisky tak pri sebe co su hned pri vypinaci , a zda sa mi ze jeden ma byt este v prednej casti len ci je to kostra neviem , potom co su tie dva co mam ?
|
5.11.07, 20:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a nebo máš v háji spínač co je v zámku vytrhni ten tapec na pátých dveřích a mrkni na to odpoj ho a spoj drátkem miloš
|
5.11.07, 20:51 |
|
|
deady
|
ale to by malo byt nezavisle na tom spinaci , ked to osvetlenie ma svoj vlastny spinac
|
6.11.07, 13:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|