Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Svíčky na Favorita 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Teda špatně - v tom druhém formanu byly NGK, ne brisky. Někdy je zkusím a uvidím. Měl jsem je i ve 130ce a startovalo to teda dobře tak snad sousedovi pomůžou...otázka jestli ten jeho motor ještě má nějakou kompresi :D

kompresi má neměřil jsem ale protáčet jde těžko ráčnou, uvidím zkusím, prostě jak brnkneš do plynu v ten moment to chcípne, injektor stříká, ještě to mohl někdo přetryskovat čert ví miloš

7.1.08, 15:22
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak tohle mi 120ka jeden čas dělala, zklepnul jsem elektrody blíž k sobě tuším na 0,6 a bylo po problému, jinak mi to dělaly i nové svíčky, byly to teda brisky.....ty NGK jsem tam měl jenom chvilku, ten 130 motor dlouho nevydržel.

7.1.08, 15:37
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Tak tohle mi 120ka jeden čas dělala, zklepnul jsem elektrody blíž k sobě tuším na 0,6 a bylo po problému, jinak mi to dělaly i nové svíčky, byly to teda brisky.....ty NGK jsem tam měl jenom chvilku, ten 130 motor dlouho nevydržel.

já už to vidím taky v těch svíčkách co se týče VN je vyměněno všechno, nový rozdělovač, cívka, k tomu autu když to koupil byla celá mototechna, a právě i mému tchánovi jsem je tam dal když je velká zima počká 20 s a jede bydlí ve velké n/v a tam je kosa pořád a před tím měl problémy miloš

7.1.08, 15:46

Příspěvek 
Tak jsem dneskazakoupil svíčky NGK BCPR 5 ES.Ale ten člověk co mi je prodával mi absolutně nedokázal říct jestli jdou do Favorita 135 L karburátor.

14.1.08, 19:08

Příspěvek 
Ty starý Brisk měly úplně černej povlak.A to tam byly cca 2500 Km.
Čím to?

14.1.08, 19:57
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
bohatou směsí nebo nebyli vhodný pro danej typ motoru

14.1.08, 20:00
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vitezslav píše:
Ty starý Brisk měly úplně černej povlak.A to tam byly cca 2500 Km.
Čím to?

víto ale když to tu čteš tak pokud někdo prodává svíčky má katalog ten dostane jikak je to blb a tam ti musí ty svíčky ukázat najít jestli jsou vhodné jinak běž jinam to je hodně důležité aby byly svíčky vyrobeny pro konkrétní motor i desetina milimetru hraje velkou roli miloš

14.1.08, 21:11

Příspěvek 
Když to byl jedinej krám u nás kde měly NGK.A bral jsem ten tip co jsi doporučoval BCPR 5 ES a DJblueFISH co poslal ten odkaz,tak tam je píšou taky u 135L karbec.

14.1.08, 21:16
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:

nebo taky průběh VN nebyl dobrý, cívka, odpor kabelů, palce, kontakty v rozdělovači, vzdálenost kontaktů palec rozdělovač a podobně pokud má někdo problémy se svíčkama opakovaně je nejlépe vyhledat borce s pamětovým osciloskopem a zjistit zda je průběh VN v pořádku u svíčky a modulu nebo cívky VN pak zas milion možností, předstih, směs, tlak, palivo, miloš

14.1.08, 21:16
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vitezslav píše:
Když to byl jedinej krám u nás kde měly NGK.A bral jsem ten tip co jsi doporučoval BCPR 5 ES a DJblueFISH co poslal ten odkaz,tak tam je píšou taky u 135L karbec.

jo koupils dobře doporučený odtrh 0.7 miloš

14.1.08, 21:21

Příspěvek 
Ty starý svíčky tam byly ještě za časů Ekotronika,než jsem ho předělal.Ted mám všecno nový,kabely ,rozdělovač,cívku.Tak uvidim co to bude dělat.

14.1.08, 21:22

Příspěvek Svíčky NGK
Ahoj, tak nevím jestli NGK musí být úplně nejlepší volba, koupil jsem NGK BCPR6ES (dle katalogu NGK) a vyměnil hodně staré svíčky BOSCH. Porovnával jsem si to a připadá mně, že auto je o něco slabší než s těmi BOSCH, na dálnici jsem dal z kopečka max. 150 km/h a dříve i po rovince 160 km/h. Měnil jsem i VN kabely (značka Tesla), ale to snad nic nezhorší. Nejspíš se ještě poohlédnu po nějakých dražších BOSCH.

Takle vypadají staré BOSCH:
Obrázek

NGK:
Obrázek
S pozdravem ><((('>

15.1.08, 10:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Sadra17 píše:

nebo taky průběh VN nebyl dobrý, cívka, odpor kabelů, palce, kontakty v rozdělovači, vzdálenost kontaktů palec rozdělovač a podobně pokud má někdo problémy se svíčkama opakovaně je nejlépe vyhledat borce s pamětovým osciloskopem a zjistit zda je průběh VN v pořádku u svíčky a modulu nebo cívky VN pak zas milion možností, předstih, směs, tlak, palivo, miloš

Ještě mne napadlo,jestli nemůžou být tak černý kvůli tomu,že ted přes zimu jezdím jen krátký trasi,takže vlastně pořád na sitič.

15.1.08, 15:49
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2