Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 airbag 
Autor Zpráva

Příspěvek airbag
potrebuji poradit. Skoda Feliciie 1996, volant s airbagem. Sundaval jsem volant pac sem potreboval vymenit lukas, po zpetne montazi zpet mi nezhasne kontrolka airbagu, jen jendou na sekundu problikne. Kdyz jsem mel airbag odpojenej s autem sem popojizdel- potreboval jsem srovnat volant rovne. Je mozny ze se nacetla naka chyba do ridici jednotky airbegu? Jak ji odstranit? A nebo je to neco jineho? Dik za rady

19.1.08, 12:55
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
koukal jsem ze se neco takoveho tu resilo asi pred rokem. Na jak dlouho je treba odpojit ridici jednotku airbagu aby se vymazala? pripadne estli se vymaze ubec a nebo je treba pouzit diagnostiku vag? RJ airbagu ma stejnej 16 pin konektor jako motorova RJ?

19.1.08, 13:05
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: airbag
Dusche píše:
potrebuji poradit. Skoda Feliciie 1996, volant s airbagem. Sundaval jsem volant pac sem potreboval vymenit lukas, po zpetne montazi zpet mi nezhasne kontrolka airbagu, jen jendou na sekundu problikne. Kdyz jsem mel airbag odpojenej s autem sem popojizdel- potreboval jsem srovnat volant rovne. Je mozny ze se nacetla naka chyba do ridici jednotky airbegu? Jak ji odstranit? A nebo je to neco jineho? Dik za rady

a udělal jsi tu chybu žes zapl klíček? pokud máš sdělaný erbeg tak bys něměl zapnout klíček a když ho tam zas dáš a zapneš neměla by se objevit žádná závada leda ž bys to špatně připojil málo zasunul, jinak se na to vyprdni, třeba to zhasne samo miloš

19.1.08, 14:49

Příspěvek 
Přesně jak píše Miloš.Jinak pokud není porucha aktivní měla by kontrolka zhasnout po cca 50tým nastartování auta.

19.1.08, 14:52

Příspěvek 
tu chybu ze sem zapnul klicek jsem udelal )O:

estli to zhasne po 50 ti startech tak je to fajn. Pockam

19.1.08, 16:27
Profil ICQ

Příspěvek 
jo to je podobny u vetsiny aut my to resetujeme scanerem ale jinak kdyz vytahnes airbag nesmis zapnout klic... jinak to udela tohle..

19.1.08, 18:08
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
to se nám stalo taky, s kamarádem jsme se vrtali v passatu, vyházenej vnitřek, on má sedačky s airbagem, jenže pak začalo pršet, potřebovali jsme to uklidit, do auta se dal kbelík, start a už to bylo, ale samo to nezhaslo, musela se smazat chyba, teď už si to pamatuju, ale tenkrát jsem na to čuměl jako blázen

19.1.08, 18:40
Profil ICQ

Příspěvek 
pozor... pokud vytahnete sedacku a odpojite konektor tak to je to same... nezapinat klicek....

19.1.08, 20:41
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
však jo, teď už to vim, tenkrát mě to nedocvaklo

19.1.08, 20:45
Profil ICQ

Příspěvek 
To, že se po 50-ti zapnutí klíčku resetuje ŘJ jsem slyšel, ale ještě jsem nepotkal nikoho, komu by to fungovalo, budeš asi muset zajet na VAG, aby ti vymazali chybu v ŘJ. Cca 100 - 400,-Kč, jak kde.

20.1.08, 19:05
Profil ICQ

Příspěvek 
a nebo zkus na noc odpojit baterku.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.1.08, 19:08

Příspěvek 
jo jo.. s tou baterkou to zkus to taky nekdy funguje..

20.1.08, 20:04
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
fiat stilo jedno mám tam to svítí bliká, help, stop, servis, a pořád to jede majitel se již nevzrušuje pošahané řídící jednotky pořád vymyšlí nějaký problém miloš

21.1.08, 12:29

Příspěvek 
zatim sem prez vikend odpojil baterku , tak uvidim estli se to srovna.

VAG - kabel mam, musim ho pripojit primo na jednotku airbagu a nebo to jde udelat prez jednotku motoru, kterej program je k tomu nejvhodnejsi?

21.1.08, 14:05
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Dusche píše:
zatim sem prez vikend odpojil baterku , tak uvidim estli se to srovna.

VAG - kabel mam, musim ho pripojit primo na jednotku airbagu a nebo to jde udelat prez jednotku motoru, kterej program je k tomu nejvhodnejsi?

si musíš zobrazit všechny jednotky na začátku a spojit se s řj erbegu, pamět závad a vymazat, je to riskantní podnik u některých ročníku ji nakomunikuješ a bude KO tam ti kdyžtak vyjede upozornění že do ní nemáš lozit miloš

21.1.08, 16:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]