Autor |
Zpráva |
Dusche
|
airbag
potrebuji poradit. Skoda Feliciie 1996, volant s airbagem. Sundaval jsem volant pac sem potreboval vymenit lukas, po zpetne montazi zpet mi nezhasne kontrolka airbagu, jen jendou na sekundu problikne. Kdyz jsem mel airbag odpojenej s autem sem popojizdel- potreboval jsem srovnat volant rovne. Je mozny ze se nacetla naka chyba do ridici jednotky airbegu? Jak ji odstranit? A nebo je to neco jineho? Dik za rady
|
19.1.08, 12:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dusche
|
koukal jsem ze se neco takoveho tu resilo asi pred rokem. Na jak dlouho je treba odpojit ridici jednotku airbagu aby se vymazala? pripadne estli se vymaze ubec a nebo je treba pouzit diagnostiku vag? RJ airbagu ma stejnej 16 pin konektor jako motorova RJ?
|
19.1.08, 13:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: airbag
Dusche píše: potrebuji poradit. Skoda Feliciie 1996, volant s airbagem. Sundaval jsem volant pac sem potreboval vymenit lukas, po zpetne montazi zpet mi nezhasne kontrolka airbagu, jen jendou na sekundu problikne. Kdyz jsem mel airbag odpojenej s autem sem popojizdel- potreboval jsem srovnat volant rovne. Je mozny ze se nacetla naka chyba do ridici jednotky airbegu? Jak ji odstranit? A nebo je to neco jineho? Dik za rady
a udělal jsi tu chybu žes zapl klíček? pokud máš sdělaný erbeg tak bys něměl zapnout klíček a když ho tam zas dáš a zapneš neměla by se objevit žádná závada leda ž bys to špatně připojil málo zasunul, jinak se na to vyprdni, třeba to zhasne samo miloš
|
19.1.08, 14:49 |
|
|
Ivarek
|
Přesně jak píše Miloš.Jinak pokud není porucha aktivní měla by kontrolka zhasnout po cca 50tým nastartování auta.
|
19.1.08, 14:52 |
|
|
Dusche
|
tu chybu ze sem zapnul klicek jsem udelal )O:
estli to zhasne po 50 ti startech tak je to fajn. Pockam
|
19.1.08, 16:27 |
|
|
Jiri
|
jo to je podobny u vetsiny aut my to resetujeme scanerem ale jinak kdyz vytahnes airbag nesmis zapnout klic... jinak to udela tohle..
|
19.1.08, 18:08 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to se nám stalo taky, s kamarádem jsme se vrtali v passatu, vyházenej vnitřek, on má sedačky s airbagem, jenže pak začalo pršet, potřebovali jsme to uklidit, do auta se dal kbelík, start a už to bylo, ale samo to nezhaslo, musela se smazat chyba, teď už si to pamatuju, ale tenkrát jsem na to čuměl jako blázen
|
19.1.08, 18:40 |
|
|
Jiri
|
pozor... pokud vytahnete sedacku a odpojite konektor tak to je to same... nezapinat klicek....
|
19.1.08, 20:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
však jo, teď už to vim, tenkrát mě to nedocvaklo
|
19.1.08, 20:45 |
|
|
Feliciemann
|
To, že se po 50-ti zapnutí klíčku resetuje ŘJ jsem slyšel, ale ještě jsem nepotkal nikoho, komu by to fungovalo, budeš asi muset zajet na VAG, aby ti vymazali chybu v ŘJ. Cca 100 - 400,-Kč, jak kde.
|
20.1.08, 19:05 |
|
|
Kristensen
|
a nebo zkus na noc odpojit baterku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.1.08, 19:08 |
|
|
Jiri
|
jo jo.. s tou baterkou to zkus to taky nekdy funguje..
|
20.1.08, 20:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fiat stilo jedno mám tam to svítí bliká, help, stop, servis, a pořád to jede majitel se již nevzrušuje pošahané řídící jednotky pořád vymyšlí nějaký problém miloš
|
21.1.08, 12:29 |
|
|
Dusche
|
zatim sem prez vikend odpojil baterku , tak uvidim estli se to srovna.
VAG - kabel mam, musim ho pripojit primo na jednotku airbagu a nebo to jde udelat prez jednotku motoru, kterej program je k tomu nejvhodnejsi?
|
21.1.08, 14:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dusche píše: zatim sem prez vikend odpojil baterku , tak uvidim estli se to srovna.
VAG - kabel mam, musim ho pripojit primo na jednotku airbagu a nebo to jde udelat prez jednotku motoru, kterej program je k tomu nejvhodnejsi?
si musíš zobrazit všechny jednotky na začátku a spojit se s řj erbegu, pamět závad a vymazat, je to riskantní podnik u některých ročníku ji nakomunikuješ a bude KO tam ti kdyžtak vyjede upozornění že do ní nemáš lozit miloš
|
21.1.08, 16:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|