Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) reset felicia SOS
na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš
|
30.6.08, 15:41 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Paulie I.
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: reset felicia SOS
slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš
No kludne by som ti to poriešil ale do SI idem až za 14 dní (lepšie než mesiac ![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) takto cez net ti radiť nastavenie portov v BIOSe a vo WINe je trochu pasé...ale ak vydržíš tie 2 týždne navštívim ťa osobne a dám ti to dokopy...možno ti prinesiem aj nejaký bonus vo forme software (ETKA,ESI,Autodata,Elit eTECH) ak budeš hodný ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
30.6.08, 16:10 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: reset felicia SOS
Paulie I. píše: slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš No kludne by som ti to poriešil ale do SI idem až za 14 dní (lepšie než mesiac ![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) takto cez net ti radiť nastavenie portov v BIOSe a vo WINe je trochu pasé...ale ak vydržíš tie 2 týždne navštívim ťa osobne a dám ti to dokopy...možno ti prinesiem aj nejaký bonus vo forme software (ETKA,ESI,Autodata,Elit eTECH) ak budeš hodný ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
sem chidíš vidíš jak si poradím ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš
|
30.6.08, 16:45 |
|
superflo
|
slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš
Ahoj Miloši ale je to iba na 1,3MPi vsak???
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
30.6.08, 19:39 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
superflo píše: slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš Ahoj Miloši ale je to iba na 1,3MPi vsak???
tak to ti přesně neřeknu sedím u jiného počíače, ale asi jo, já se o tom nějak stopro vyjádřit neumím, ale myslím že to nastaví i řj u BMM miloš
|
30.6.08, 20:05 |
|
Dusche
|
slovacek.milos píše: superflo píše: slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky :D miloš Ahoj Miloši ale je to iba na 1,3MPi vsak??? tak to ti přesně neřeknu sedím u jiného počíače, ale asi jo, já se o tom nějak stopro vyjádřit neumím, ale myslím že to nastaví i řj u BMM miloš
Je to pouze na MPi na BMM to nefunguje. Tedy podle toho co sem o tom cetl, na vlastni kuzi jsem to nezkousel.
|
1.7.08, 07:22 |
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: Paulie I. píše: slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš No kludne by som ti to poriešil ale do SI idem až za 14 dní (lepšie než mesiac ![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) takto cez net ti radiť nastavenie portov v BIOSe a vo WINe je trochu pasé...ale ak vydržíš tie 2 týždne navštívim ťa osobne a dám ti to dokopy...možno ti prinesiem aj nejaký bonus vo forme software (ETKA,ESI,Autodata,Elit eTECH) ak budeš hodný ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) sem chidíš vidíš jak si poradím ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš
Dám ti vedieť až pôjdem ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
1.7.08, 09:43 |
|
Paulie I.
|
Dusche píše: slovacek.milos píše: superflo píše: slovacek.milos píše: na internetu je autodiagnostika svoboda má tam zdarma ke stažení program reset felicie, který řeší problémy s volnoběhem po vyčistění klapky u MPi, program mám nainstalovaný, ale do kabelu nejde žádný signál, neumím nastavit komunikaci program kabel, prej se v tom programu nastaví com 1 nebo 2 a pak někde něco v počítači, ale na to jsem totální trotl, bez druhého se neobejdu, můj kluk je programátor tak to prostě neřeším, ale přijede až za měsíc tak někdo něco vykoumejte díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) miloš Ahoj Miloši ale je to iba na 1,3MPi vsak??? tak to ti přesně neřeknu sedím u jiného počíače, ale asi jo, já se o tom nějak stopro vyjádřit neumím, ale myslím že to nastaví i řj u BMM miloš Je to pouze na MPi na BMM to nefunguje. Tedy podle toho co sem o tom cetl, na vlastni kuzi jsem to nezkousel.
Presne tak len na MPi...Ja osobne robím túto úpravu s iným programom ( je to plugin do programu na flash ECU,ktorý mi dal jeden dobrý známy) je to zložitejšie ale v tej dobe ked som to potreboval p.Svoboda ani nevedel že raz vytvorí nato program ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
1.7.08, 09:49 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš
|
1.7.08, 13:55 |
|
Ivarek
|
slovacek.milos píše: ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš
To máš určitě USB kabel,ne?Já mám ještě starý COM a maká mi to vpohodě.
Podle mě se musíš podívat/zjistit na jakým portu/COMu v PC ti maká ten kabel a podle toho pak nastavit COM v programu.
|
1.7.08, 20:03 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ivarek píše: slovacek.milos píše: ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš To máš určitě USB kabel,ne?Já mám ještě starý COM a maká mi to vpohodě. Podle mě se musíš podívat/zjistit na jakým portu/COMu v PC ti maká ten kabel a podle toho pak nastavit COM v programu.
bavíš se s blbem ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) který o tom nic neví, ten kabel normálka maká s vag, jedná se o kabel KL line šnura černa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a v tom programu reset řídící jednotky jsou dva com 1 a com 2 jiné nastavit nejdou, si to ztáhni z internetu autodiagnostika svoboda zdarma ke stažení reset felicie jinak dík miloš
|
1.7.08, 20:11 |
|
Ivarek
|
slovacek.milos píše: Ivarek píše: slovacek.milos píše: ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš To máš určitě USB kabel,ne?Já mám ještě starý COM a maká mi to vpohodě. Podle mě se musíš podívat/zjistit na jakým portu/COMu v PC ti maká ten kabel a podle toho pak nastavit COM v programu. bavíš se s blbem ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) který o tom nic neví, ten kabel normálka maká s vag, jedná se o kabel KL line šnura černa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a v tom programu reset řídící jednotky jsou dva com 1 a com 2 jiné nastavit nejdou, si to ztáhni z internetu autodiagnostika svoboda zdarma ke stažení reset felicie jinak dík miloš
No ten program mám a používám a já tam můžu nastavit COM 1 až COM 32.Tak nevím...
|
1.7.08, 20:21 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ivarek píše: slovacek.milos píše: Ivarek píše: slovacek.milos píše: ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš To máš určitě USB kabel,ne?Já mám ještě starý COM a maká mi to vpohodě. Podle mě se musíš podívat/zjistit na jakým portu/COMu v PC ti maká ten kabel a podle toho pak nastavit COM v programu. bavíš se s blbem ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) který o tom nic neví, ten kabel normálka maká s vag, jedná se o kabel KL line šnura černa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a v tom programu reset řídící jednotky jsou dva com 1 a com 2 jiné nastavit nejdou, si to ztáhni z internetu autodiagnostika svoboda zdarma ke stažení reset felicie jinak dík miloš No ten program mám a používám a já tam můžu nastavit COM 1 až COM 32.Tak nevím...
no to já taky 32 ale maká jen 1 a 2 miloš
|
2.7.08, 13:09 |
|
Ivarek
|
Hmmmm...tak to pak už nevím. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
2.7.08, 19:09 |
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: Ivarek píše: slovacek.milos píše: ještě jsem vykoumal že ten svoboda má špatně nastavený ovladač že neukáže sériový port jestli to někomu něco říká miloš To máš určitě USB kabel,ne?Já mám ještě starý COM a maká mi to vpohodě. Podle mě se musíš podívat/zjistit na jakým portu/COMu v PC ti maká ten kabel a podle toho pak nastavit COM v programu. bavíš se s blbem ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) který o tom nic neví, ten kabel normálka maká s vag, jedná se o kabel KL line šnura černa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a v tom programu reset řídící jednotky jsou dva com 1 a com 2 jiné nastavit nejdou, si to ztáhni z internetu autodiagnostika svoboda zdarma ke stažení reset felicie jinak dík miloš
Porty COM sa nastavujú aj v BIOSe tak možno bude problém aj tam (zle nastavená prenosová rýchlosť a pod - záleží na tvojej MB v kompe)- Dúfam len že máš fakt OBD KKL kábel s COM pripojením a nie s USB ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) a len tak pre info - COM koncovka a USB ![Obrázek](http://img70.imageshack.us/img70/3034/e3800110piww000ym4.th.jpg)
|
2.7.08, 19:40 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|