Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 18:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 blbne mi abs a elektrika u felicie, uz je spravena. 
Autor Zpráva

Příspěvek blbne mi abs a elektrika u felicie, uz je spravena.
dobry odpolednunc panstvo, mam problem jak hovado . Jednoho krasneho dne si tak jedu na moravu, a v tu mžiku se mi na me filde r.v. 98. 40kw. roznula abs. vyplo se topeni,nesviti svetla krome parkovacich. na aute z elektriky funguji jen blinkry směrové a výstražné, motor běží a zbytek ovladačů je mrtvých. uz to mely v rukou tři servisy, kazdy to spravil a po cca 200km se chyba opakuje. nemate někdo s tímhle problemem zkušenost? :sick:

Naposledy upravil kikineek dne 26.5.10, 16:26, celkově upraveno 2

11.5.10, 14:41
Pspvek Reklama

Příspěvek 
A čím to bylo v těch předchozích třech případech?

11.5.10, 14:43
Profil ICQ

Příspěvek 
Nebyla voda v pojistkovce?

11.5.10, 14:45
Mistr mechanik

Příspěvek 
když nikdo na nic nepřišel tak bude v háji asi starter vytáhni padesátku ze startetu a ukostři jestli pudou světla a to ostatní miloš

11.5.10, 20:27

Příspěvek 
v pojistkach je sucho, na diagnostice to psalo ze je povolene zadni kolo. nejaky krouzek u abs. dotahli ho a za 200km to zacalo zas. jakmile se rozne abs umre vsechno okolo. ovladace umrou. :evil:

12.5.10, 18:32

Příspěvek 
tak pry je problem v elektrice, mel jsem to na dagu a abs nesla ani nacist. jinak stim starterem jsem to zkousel a vse je ok. tak uz fakt nevim. :|

16.5.10, 15:04

Příspěvek 
Jak moc nákladně to chceš řešit? Pokud nechceš měnit půlku auta kvůli svítící kontrolce, tak bych proklemoval kontakty v patici pro relé "X" (způsobuje, že při startu, vypnutí zapalování a zjevně i při poruše ABS vypíná ty spotřebiče co píšeš), vyndal žárovku z kontrolky ABS a vesele jezdil dále.

16.5.10, 15:08

Příspěvek 
musim ten problem řešit. mam v planu tu herku po oprave prodat. nemam predstavu jak moc nakladna to muze byt oprava elaktriky ale dat dohromady se to musi. netusim kolik by si za to vzal autoelektrikař. :|

16.5.10, 20:55

Příspěvek 
Tak když je to na prodej vyřeš to jak jsem napsal, vyjde tě to na hodinku práce a kousíček drátu s konektory :)

16.5.10, 21:46

Příspěvek 
Šemik: a potom nadavaj ako kupujuci na takuto "opravu", ruky dolamat kazdemu kto to tak spravi a potom sa tvari akoze "top stav, ziadny problem"

17.5.10, 00:08
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
darklord píše:
Šemik: a potom nadavaj ako kupujuci na takuto "opravu", ruky dolamat kazdemu kto to tak spravi a potom sa tvari akoze "top stav, ziadny problem"

Ano, také jsem to tvrdil.
Pak jsem začal pracovat v kapitalistickém prostředí - pochopil jsem, že kdo se tak nechová, škodí hlavně sám sobě :oops:
Fungovat bude vše normálně, kontrolka poruchy svítit nebude. Pochybuju, že si toho vůbec kdo všimne. ABS komponenty jsou drahé, do auta této cenové kategorie určeného na prodej je bláznovství to kupovat

17.5.10, 05:20

Příspěvek 
ale ja to chci a musim opravit legalne, zadny doma mont nechci. odvezu to do skodovky, je to na prd neco obchazet. ale jestli na to bude stacit muj plat to fakt netusim. snad to vyjde. :cry:

17.5.10, 15:30

Příspěvek 
Nedělá to ložisko zadního kola?

17.5.10, 18:07
Profil ICQ

Příspěvek 
lozisko to asi nebude. najdriv se abs za jizdy obcas rozsvitila a pak to zas zhaslo a vse zas fungovalo normalne. pak me to zaqcalo stvat tak jsem to dal mechanikovi . oprava za litr a po 200km porucha znova. dalsi oprava. asi po tretim machanikovi co nad tim dedukovaldotahnul na zadnim kole nejaky krouzek u abs. ktery abs signalizoval ze je povoleny zadni kolo.( bylo to na dagu v chybovem hlaseni) a pak po ceste na d1 z moravy se abs a porucha brzd rozsvitila naporad. klekl ventilator,vyhrivani z. okna, potkavaci a dalkova svetla, sterace a odstrik oken taky zdechl. zbytek jako je: parkovaci svetla, rucni brzda, blinkry a varovny funguje. takze v takovem stavu mam filcku. jinak je vonava. ale ta elektrika me vazne zacina srát. ( zlata 130ka) :cry: :evil:

17.5.10, 19:09

Příspěvek 
to není normální totok, při poruše (odpojení) abs by neměly vypadnout jiné spotřebiče - hledej problém v elektrickém svazku nebo relátkách

17.5.10, 19:13
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další