Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Tady... http://wrp.cz/rock/felicia/Elektricka_zarizeni.pdf ...si stáhni dílenskou příručku k Felicii a všechno potřebný se tam dočteš.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
28.10.10, 12:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já měl na felině na prázdno napětí taky kolem 13,6-13,7V. Po zapnutí světel, ventilátoru topení a vyhřívání to spadlu k nějakým 12,9V, což je hooodně málo. Bez vyhřívání, tedy zapnuté jen světla a ventilátor topení to bylo okolo 13,2V. Dotáhl jsem a zakápnul ty vaše slavné matky M5 a už je to lepší. Na prázdno asi kolem 14V a po plném zatížení světly, vyhřívání zadního skla a ventilátor topení mám nyní kolem 13,4V. Všiml jsem si, že mám už dost vydřené drážky v těch kroužcích, hluboké asi 1mm. Zkoušel jsem už vyměnit tři regulátory, ale je to pořád stejné. Mohou na to mít vliv ty kroužky? nebo z altíku 55A u feldy 1,3MPi 40kW více nevyždímu? U fáčka mám v podstatě ten samý altík, ale tam mám na prázdno i kolem 14,2V. To je zajímavé.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 19.4.11, 22:02, celkově upraveno 1
|
28.10.10, 12:18 |
|
|
pamilk
|
Re: 13,5V
Zdravim,dnes jsem tam dal tu správnou diodu PB500/100Vss a na 5A a trápení s dobíjením je konec. Jezdíme s favoritem poměrně krátké trasy,takže na baterce mě 14,5V při volnoběhu asi nebude vadit, jinak jsem s tím měl dost trápení,na baterce 13,65V a víc ani náhodou, až jsem narazil na tento techweb a díky němu nebo vám je po starostech,jen tak dál a díky moc.
|
19.4.11, 19:48 |
|
|
Nepér
|
Re: 13,5V
To víš, tady jsou samí borci... jen ty baby to ještě nevědí
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
19.4.11, 20:29 |
|