4 - elektrické okná + diaľkový centrál
4 - elektrické okná + diaľkový centrál
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Šemik píše: gokralik píše: Pokud s autem jezdíš aspoň jednou týdně, tak bych se žádných pokojových odběrů nebál. Sice se v tom prd vyznám, centrál s do máme celý život v autě a ještě nikdy nebyl problém s vytřískanou baterkou. Pročti zde http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=10816
Přečetl jsem dva listy a už se mi nechce no takhle....mám taky ten váš vychvalovaný Jablotron, odpojovač baterky taky, ale poslední rok jej už vůbec nepoužívám (potom, co jsem odňal imo, mi to dělá bordel v hodinách) a ještě jsem se nesetkal s tím, že bych nenastartoval a to mám baterku už 7 let starou. Možná to je tím, že mi to skoro vždy chytne na první drc. S teplým motorem na polodrc (byste museli vidět...sám to nechápu, startérem jenom tak cvaknu).
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.5.08, 16:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Ak sa mozem nesmelo spytat kolko taka sranda stoji? Na Jablotronackej stranke som si vsimol len set pre dve okna za 6tis.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.5.08, 17:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kwiko píše: Ak sa mozem nesmelo spytat kolko taka sranda stoji? Na Jablotronackej stranke som si vsimol len set pre dve okna za 6tis.
neviem, nemam to nikde vytypovane zatial, jablotron je asi najdrahsi
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.5.08, 17:25 |
|
|
kwiko
|
To vies, ja sa dam nahovorit na kazdu blbinu, najma ked mam dvere este nezalepene. mozno sa prida aj Michal (neviem ci uz take nieco aj nema), ty ukecas NZ partaka s bielim favom a bude skupinova zlava
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.5.08, 17:38 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kwiko píše: To vies, ja sa dam nahovorit na kazdu blbinu, najma ked mam dvere este nezalepene. mozno sa prida aj Michal (neviem ci uz take nieco aj nema), ty ukecas NZ partaka s bielim favom a bude skupinova zlava
to by slo
inac mam tu v NZ znameho od ktoreho kupujem veci na favo (rozpernu tyc a tak)
unho su vyborne ceny a hlavne nechce nikoho odrbat, vzdy mi povie ked si napr nieco drahe vyberam ze je to sunt a radsej nieco ide atd. aj tie skrutky so zmenou roztece mam od neho
popytam sa na zlavu
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.5.08, 17:53 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
18.5.08, 18:39 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.5.08, 18:59 |
|
|
Paulie I.
|
kwiko píše: Ak sa mozem nesmelo spytat kolko taka sranda stoji? Na Jablotronackej stranke som si vsimol len set pre dve okna za 6tis.
Jablotron má vzhľadom k cene výrobkov aj pomerne dosť vysokú kvalitu, ja osobne ak niekto za mnou príde že chce či už centrál alebo okná tak mu vždy odporučím nech si priplatí za nejakú Jablotroňácku sadu..Výhodou je že robia sety presne na typ vozidla (Octavia,Fabia,Felina) takže netreba nejaké veľké úpravy a dolaďovanie..čo sa týka ale alarmov moja volba je buď Kopel alebo Magicar
|
27.5.08, 16:48 |
|
|
Dawid130
|
Šemik píše: gokralik píše: Jen do toho. A že to bude žrát baterku to není tak strašné. No to bych netvrdil Deekay má s vybitým akumulátorem bohaté zkušenosti kolik mA navíc by to bylo?
Já měl ve 120 taky central a el okna. sice už jsem nezapojil dojezdy ale to je jedno. El. okna nic nežerou když se snimi nejezdí. Jinak dojezdy podle mě budou zavírat každé okno zvllášť ne najednou tzn. sice delší dobu el. energie ale zato menší odběr. A alarm a centrál taky v pohodě a vždy se nastartovalo.
|
27.5.08, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|