Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 12:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 svietiace poistky 
Autor Zpráva

Příspěvek 
gokralik píše:
v.kalandra píše:
Přece nebudeš jezdit na kole :) Měl sis koupit raději pojistky :wink:

Pche...aspoň ušetřím 20kč a potrápím trochu moje špeky. :lol: Jenom mám strach že mě nějaký debil roznese na nárazníku. Někteří řidiči by opravdu potřebovali přes uši. Široká cesta (tři auta se tam vlezou, často tam tak předjíždějí) v protisměru nikde nic a on to prostě prosviští 20cm kolem mého lokte. Většinou poláci. Oni snad dostávají řidičák jen tak...

Kór jestli ten řidičák navíc dělali u nás

17.9.08, 17:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No to nemusí být vůbec špatná vecička..... Já docela často koukám do pojistkovky a ikdyž svítí sluníčko vidím kulový a musím si vzít baterku a některý pojistky i tak musím vytáhnot, abych viděl jestli je ok nebo ko.... Určitě se po tomhle vynálezu podívám...jestli to teda podle Vás není na škodu a jestli tím nepohorším něčemu na autě

17.9.08, 17:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
No to nemusí být vůbec špatná vecička..... Já docela často koukám do pojistkovky a ikdyž svítí sluníčko vidím kulový a musím si vzít baterku a některý pojistky i tak musím vytáhnot, abych viděl jestli je ok nebo ko.... Určitě se po tomhle vynálezu podívám...jestli to teda podle Vás není na škodu a jestli tím nepohorším něčemu na autě

Kdepak, ničemu neublížíš. Tohle je prastarej princip kontroly, pamatuju že se často používal třeba v rozvaděčích (ne samozřejmě v provedení autopojistek :lol: )

17.9.08, 17:20
Voditelj brodice

Příspěvek 
v starom fave je to obzvkast uzitocna vec, pretoze je tam pristup jak k peniazom
akurat mi je to nanic lebo mam valcekove poistky...

17.9.08, 18:06

Příspěvek 
deekay píše:
v starom fave je to obzvkast uzitocna vec, pretoze je tam pristup jak k peniazom
akurat mi je to nanic lebo mam valcekove poistky...

Ja myslim ze pri troše šikovnosti si to muzes dodělat. stačí koupit nejaky maly zarovicky na 12V třeba se davali do autoradia. a ty naletovat paraelně na pojistku a mas hotovo. ale před špatnym kontaktem to samozřejmě nepomáhá.
Pro puntičkáře bych řekl použít LEDky, ale to stejne asi nema moc smysl protože kolikrat se přepálí pojistka že? A pak by hlavně záleželo i na poloze pojistky-polaritě! Celkově to ale neni vubec špatnej nápad, mám nový fáčko tak tam by se možná nad pojistkama místo našlo a mohl bych si ledky přidělat nad pojistky přímo je naletovat do DPS..... :P uvidime

17.9.08, 19:01

Příspěvek 
Upřímně, skutečně vám odchází takové kvantum pojistek že to potřebujete?

17.9.08, 20:50

Příspěvek 
Šemik píše:
Upřímně, skutečně vám odchází takové kvantum pojistek že to potřebujete?

To víš, někdo nemá tolik relátek a koster jako ty. :lol: Ale popravdě, kdybych se v tom občas nevrtal, tak tam jsou snad ještě původní. Párkrát jsem vyzkratoval akorát tu na výstražné, interiérové osvětlení, zásuvka, brzdová světla. A to jenom proto, že jsem tam měl slabší pojistku než tam má být a vždycky to prdlo, když jsem něco zapojil do zásuvky....mám ji samodomo předělanou na nový typ, takže asi proto. Teď tam mám správnou hodnotu a nic se neděje.

17.9.08, 21:12

Příspěvek 
to by som sa musel pozriet do poistkovky na favorite, ale nie je mozne, ze tieto poistky mal ecotronic, kedze bol vyvozovy, standardne? to by si potom mohol kanibalizovat na poistkovkach inych ecotronikov.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

19.9.08, 08:16
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ventYl píše:
to by som sa musel pozriet do poistkovky na favorite, ale nie je mozne, ze tieto poistky mal ecotronic, kedze bol vyvozovy, standardne? to by si potom mohol kanibalizovat na poistkovkach inych ecotronikov.

To je vysoko pravdepodobne, preto som to sem dal. Auto som kupoval v absolutne povodnom stave. Tak tuning v poistkove skrini nepredpokladam 8)

semik: Mne sa vypaluje len v zime poistka na zadnom stieraci (primrzne ku sklu) :?

19.9.08, 09:05
Voditelj brodice

Příspěvek 
kaslite na podsvietenie, vymyslite ako vyrobit ramik a panty pod staru poistkovku aby sa dala vyklapat ;) uz sa na tom sice pracuje ale zatial len virtualne

19.9.08, 10:43
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2