|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
venda
|
Na devadesát procent máš uhnilý očko u kabelu na startéru. Jestli za klidu na altíku nenaměříš nic, bude to jistota.
|
11.2.09, 09:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
tomy
|
Předem děkuju za Vaše poznatky a rady a teď k dnešním objevům.přijel jsem dlouho z práce až v 7 večer,ale tady to je-když jsem odpojil mínus baterky tak za klidu když jsem obvod uzavřel přes ampermetr tak v klidu cca 9mikroA - při klíčku na druhou polohu 3A.Když jsem měl odpojenej kabel tak jsem zkusil i to písknutí a: bez otočení klíčku jsem z plisu na šroubu na altíku byly jen čísla,ale nepískal a při klíčku na druhou polohu na tom šroubu taky nic,jen čísla ale žádný pískání,ale opět jakákoli kostra píská.není tohle divný?
|
11.2.09, 20:04 |
|
|
venda
|
Máš tam rádio? To pískání proti kostře může dělat odrušovací filtr. Ale ještě pro jistotu změř napětí na altíku...proti kostře. Jestliže nenaměříš nic nebo míň jak na baterce tak je chyba v kabelu.
|
12.2.09, 10:04 |
|
|
tomy
|
Moc děkuju všem kdo se angažovali,ale nejvíc Vendovi,protože to nakonec bylo tak jak říkal.Kabel nebyl uhnilej,ale neměl kontakt jeden z těch 4 jak jsou zespodu na starteru.Už to zase dobíjí a já děkuju a ještgě maličkost,stává se mi že na neutral je teplota třeba na 60ti a jakmile jen trošku přidám plyn tak hned 80.Trošku bych to chápal,ale tohle mi přijde moc,nevíte někdo kde by mohla být chybička?Občas se stávalo že si za jízdy ručička teploměru zakmitala.Předem děkuju
|
12.2.09, 20:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bud kostra motoru nebo kostra budíku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.09, 20:51 |
|
|
tomy
|
něco takovýho mě napadlo,ale už bylo dost hodin tak jsem se do toho nepouštěl-jsem rád že jsem se v tom utvrdil.díky
|
12.2.09, 20:55 |
|
|
|