Autor |
Zpráva |
john simple
|
kontrola hladiny brzdové kapaliny
dá se vyrobit svépomocí čidlo. asi tak před 20ti lety byl plánek v Amatérském rádiu.
Do víčka se dala prázdná kovová tuha z prupisky. a bylo tam i čidlo na hladinu chladící kapaliny.
Celé zařízeni bylo v malé krabiččce od Tictacu
|
24.7.09, 07:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
To už zní reálně, myslel jsem si, že to někdo určitě umí vyrobit V Amatérském rádiu je všechno
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
24.7.09, 07:40 |
|
|
ferrari
|
Jiri píše: myslim daleko lepsi zapojit ji na hladinu brzdove kapaliny
Alebo signalizáciu chodu vetráku chladiča...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
24.7.09, 09:57 |
|
|
Petr105
|
Nebo jí prostě vykopat do p...
|
24.7.09, 10:39 |
|
|
MurphYnko
|
ehm mne to robi na formane..ked startuje tak mi svieti kontrola brzd..neviem co to ma znamenat..ked nastartujem hned prestane
|
24.7.09, 11:18 |
|
|
Petr105
|
Tak to je asi schválně, když to tak měly už i Mka...
|
24.7.09, 11:30 |
|
|
MurphYnko
|
Petr105 píše: Tak to je asi schválně, když to tak měly už i Mka...
nerobilo mi to predtym...asi je uz dost stara kvapalina..treba vymenit mozno oblozenie aj kvapalinu..na kolko vide taka uprava ? kolko tam ide ten kvapaliny ?
|
24.7.09, 11:41 |
|
|
CROWACK
|
MurphYnko píše: ehm mne to robi na formane..ked startuje tak mi svieti kontrola brzd..neviem co to ma znamenat..ked nastartujem hned prestane
to je kontrola, že je kontrolka funkční a není prasklá žárovka, aby byla jistota že v případě problému se rozsvítí...přečti si návod k autu laskavě, nebo se taky za chvíli budeš ptát jaktože ti při startování svítí mazání a dobíjení co je tam špatně...
co autoškola? Tam vás to neučili?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
24.7.09, 12:02 |
|
|
Petr105
|
MurphYnko píše: Petr105 píše: Tak to je asi schválně, když to tak měly už i Mka... nerobilo mi to predtym...asi je uz dost stara kvapalina..treba vymenit mozno oblozenie aj kvapalinu..na kolko vide taka uprava ? kolko tam ide ten kvapaliny ?
Obložení ti nepovím, kolik vyjde, ale kapalinu vyměnit můžeš. Stačí koupit jednu flaštičku, mají to v každý mototechně, ale i v TESCU atd... Já jí koupil v Hypernově
|
24.7.09, 12:14 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Petr105 píše: To už zní reálně, myslel jsem si, že to někdo určitě umí vyrobit V Amatérském rádiu je všechno A co pouzit vicko z razdvatrojky ? Tie mali ( teda aspon ta nasa mala ) vicko s cidlom hladiny
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
24.7.09, 18:40 |
|
|
Petr105
|
to ani nevím to by možná šlo
|
24.7.09, 18:50 |
|
|
MurphYnko
|
CROWACK píše: MurphYnko píše: ehm mne to robi na formane..ked startuje tak mi svieti kontrola brzd..neviem co to ma znamenat..ked nastartujem hned prestane to je kontrola, že je kontrolka funkční a není prasklá žárovka, aby byla jistota že v případě problému se rozsvítí...přečti si návod k autu laskavě, nebo se taky za chvíli budeš ptát jaktože ti při startování svítí mazání a dobíjení co je tam špatně... co autoškola? Tam vás to neučili?
jaaj boze..teba asi neucili citat ze ? NEROBILO MI TO PREDTYM..zacalo to zo dna na den..bez akehokolvek zasahu..pocas jazdy nesvieti nastastie..
|
25.7.09, 18:23 |
|
|
LiMaK
|
Petr105 píše: to ani nevím to by možná šlo
né že by to možná šlo, ale ono to jde...
víčko z 1203 je naprosto stejne jako 742, akorat je s plovakem a zvrchu mas konektory....
jediny problem je prizpusobit plovak požadované výšce hladiny, ale to je tak stejný "problém" jako nastavit si plovak v nadrži....
resí se tu pitchoviny z jakoho raketoplanu vzit celou nadobku i s víčkem s plovakem,
MacGyver tu řeší jak vyrobit plovák ze žvýkačky a tkaničky od holínek , ale na starou dobrou raz-dva-trojku si vzpomene jenom znalec
mimochodem: S1203 jsem sedlal v praci 2 roky,vcetne udrzby, bo tomu nikdo nerozumel
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
18.8.09, 01:18 |
|
|
Pech.
|
myslím že víčko s plovákem bylo i na aviích, možná by se musela dát celá nádobka, jinak kontrolka brzd byla asi odjakživa protože na své 105l 1978 ji mám, ovšem taky deaktivovanou, páč se aktivovala často sama, bez dotyku na pedál....
měla signalizovat dlouhý krok pedálu, kde se zacvakla a pak už svítila furt (na starších autech) od r1983 při startování
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
19.8.09, 17:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|