Dodatečná montáž alarmu do Fabie
Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
Vitezslav píše: Tak s rozmístěním jsem si nějak poradil.Můžete mi ještě poradit,jak se na původní vodiče v autě u řídící jednotky vozu napojují vodiče od alarmu,aniž bych ty v autě musel přerušovat?To se mi teda nechce.Díky.
tak schema urcite mas od toho alarmu a kabel odizolujes a namotas na nej ten privodni pajkou zacinujes a omotas izolackou
pokud necemu nerozumis nechej to odbornikovi
|
19.8.09, 18:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vitezslav
|
Mám autoalarm MAXICAR 286-3702 a jeden vodič se připojuje na brzdové světlo.Nevíte někdo kterej je to konektor a pin?
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
22.8.09, 08:47 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Vitezslav píše: Mám autoalarm MAXICAR 286-3702 a jeden vodič se připojuje na brzdové světlo.Nevíte někdo kterej je to konektor a pin?
v pojistkach asi zadnej natahni to az ke spinaci
|
22.8.09, 10:53 |
|
|
Šemik
|
Co se týče napojování kabelů - volil bych spíš variantu rozstřižení původního kabelu, na jednu půlku přimotat nový kabel a zase pěkně spájet s druhou půlkou, omotat izolačkou, přetáhnout přes to smršťovačku a ještě aspoň jednou izolačku. Když se dá jen izolačka tak se může stát že vlivem tepla, vlhkosti a pod. se odmotá a místo spoje nebude izolované.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.8.09, 11:06 |
|
|
Vitezslav
|
Šemik píše: Co se týče napojování kabelů - volil bych spíš variantu rozstřižení původního kabelu, na jednu půlku přimotat nový kabel a zase pěkně spájet s druhou půlkou, omotat izolačkou, přetáhnout přes to smršťovačku a ještě aspoň jednou izolačku. Když se dá jen izolačka tak se může stát že vlivem tepla, vlhkosti a pod. se odmotá a místo spoje nebude izolované.
Já to tak dělám.Dávám smršťovačku a ješte to omotávám takovou svazkovací spirálovou páskou.
Kdo máte Fábii s alarmem,kam máte danou indikační diodu?Nerad bych to někde sprasil.Díky za radu.
|
22.8.09, 12:44 |
|
|
Dawid130
|
Origo dioda je dveřích. Ale tu druhou si dej kam chceš. Já bych volil místo na středním panelu někde.
|
22.8.09, 13:38 |
|
|
Vitezslav
|
To jo,ale jak ji tam namontovat,aby to nevypadalo děsivě.Ona je dost velká a když provrtám jednu záslepku spínače,tak tam bude vyčnívat.
|
22.8.09, 15:28 |
|
|
Vitezslav
|
Tak už mám všechno hotové,jen dvě věci mi chybí.
1. Zamykací a odemykací vodič se napojuje na pin č.5 v bílém konektoru ve dveřích.Nevím jak se k němu dostat.Z vnitřku auta?
2.Jeden vývod z ŘJ alarmu se napojuje na brzdová světla.Zřejmě je to myšlené na spínač brzdového pedálu.Na jaký vodič se mám napojit?
|
22.8.09, 17:03 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
22.8.09, 17:14 |
|
|
Vitezslav
|
Může bejt.Musí být hlavně ,,Piezoelektrická".
|
22.8.09, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|