Autor |
Zpráva |
superflo
|
brejd píše: diky za rady neměli by jste nějaké schéma zapojení ??? jaké relé mám pořídit do pojstkové skříně zaleží jen na vývodech (4 vývodové relé) ????? A přibližně jak tlustý kabel mám koupit k mlhovkám, dále ke kontrolce a ke spínači ?????
no ak potrebujes tak komplet kabelaz k hmlovkam stoji cca 350,-sk ( cize zasunies to do pravnych svoriek a je to..)
vypinac cca 300,-sk
co sa tyka relatka, ak sa nemylim, tak toto riesit nemusis z dovodu ze ho tam uz mas je to spinacie rele...
tak vsjo...
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
11.10.09, 11:10 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
brejd
|
No to je sice hezké ale ja nikde nemůžu sehnat tu celou kabeláž.
|
11.10.09, 12:50 |
|
varok
|
Já bych raději koupil asi 2m černého káblíku asi 1,5mm2, potom asi 5-10m červeného podle toho, jestli chceš natáhnout jen k jedné a vzájemně je propojit, nebo každou zvlášť. Potom pár fastonů, jeden vypínač na mlhovky, pokud tam už není a relé. Všechno podle vypínače asi kolem 500,- kč. Nevím kolik stojí ten vypínač na filetu, káblíky a konektory zhruba do 100,- kč a relé asi 50,-Kč.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.10.09, 13:19 |
|
brejd
|
Vypínač tam je ty 2 m černého kabílku 1,5mm2 to myslíš na propojení vypínače s pojstkovkou?? a k mlhovce by měl být 2 žíloví kablík nebo ten 2 pol je jen kostra??? A chtěl by jsem natáhnou každou zvlášt. A to relé se rozlišuje jen podle vývodů nebo se rozlišuje ještě jinak jestli by tam šlo dát třeba relé ze světel????
|
11.10.09, 17:28 |
|
michalkatka
|
aak tam máš vypínač na hmlovky musíš mať aj prípravu, kam a ako je zapojený ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) , keď ho zapneš cvakne niečo v poistkovke ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) nieje tam voľná pozícia na relé ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) tie konektory bývajú origo zapletené pod gučou izolačky ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) a máš vypínač a nemáš hmlovky myslím že to bolo búrané a menený nárazník a nový bez hmloviek, to je vždy lacnejšia oprava, poriadne hľadaj ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.10.09, 17:36 |
|
brejd
|
tak kdyby byla příprava tak by v pojstkové skříni ten červený konektor mám za to že 3 zleva měl plné obsazení kablíků ale tady do něj vedou jen 3 kablíky. Je tam místo na relé ale relé tam neni. A ja už sem to snad prolezl všechno a nenašel.
|
11.10.09, 17:52 |
|
michalkatka
|
brejd píše: tak kdyby byla příprava tak by v pojstkové skříni ten červený konektor mám za to že 3 zleva měl plné obsazení kablíků ale tady do něj vedou jen 3 kablíky. Je tam místo na relé ale relé tam neni. A ja už sem to snad prolezl všechno a nenašel.
neviem čo je ten červený konektor, môže to byť predpríprava na na ABS, Klímu, ARS, ASR, Elektrické okná, a ktovie čo všetko...
čo ten vypínač ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) cvaká niečo ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
11.10.09, 18:09 |
|
brejd
|
nic necvaká
|
11.10.09, 18:28 |
|
michalkatka
|
nieje v poistkovke voľná pozícia na relé
ten spínač hmloviek je niekde zapojený ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
11.10.09, 18:29 |
|
brejd
|
před chvilkou sem psal že je tam pozice pro relé ale relé tam neni. A spínačnevim jestli je zapojený. Ale kdyby byl zapojený tak by byl podsvícený jako ostatní tlačítka alespon podle mě.
|
11.10.09, 18:34 |
|
michalkatka
|
brejd píše: před chvilkou sem psal že je tam pozice pro relé ale relé tam neni. A spínačnevim jestli je zapojený. Ale kdyby byl zapojený tak by byl podsvícený jako ostatní tlačítka alespon podle mě.
tak do tej pozície nacvakni relé a vyskúšaj či cvakne, podsvietenie sa dá odpojiť, alebo sa vypálila žiarovka, ja mám pocit že na všetkých Feldách je už príprava na hmlovky....
|
11.10.09, 18:37 |
|
brejd
|
hele jelikož ještě relé nemám koupené tak myslíš že bych tam mohl zkusit relé ze světel ????
|
11.10.09, 19:00 |
|
Nepér
|
OMG!
Ano, ta relé jsou stejná, vyber nějaké nedůležité, třeba od výhřevu zadního okna, a to tam zkus.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.10.09, 19:27 |
|
brejd
|
ok
|
11.10.09, 19:34 |
|
brejd
|
Tak dneska jsem tam zkusil dát relátko a mohl jsem mačkat vypínač jak jsem chtěl a ani jednou necvaklo. A prosim vás nemáte někdo schéma zapojení mlhovek felicia????
|
12.10.09, 16:51 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|