Autor |
Zpráva |
vopaje
|
A,už je mi jasno.Mrknu na toa dám vědět.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
1.10.06, 20:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dan1510
|
To bych ti byl moc vděčnej.Zatím díky moc a měj se.
|
1.10.06, 21:05 |
|
|
vopaje
|
Mrkni na toto,byl jsem si jist,že už jsem o tomto četl.
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=374
čus
|
1.10.06, 21:11 |
|
|
Dan1510
|
To je to co jsem našel,ale tam se píše jenom o zapojení.To co bych asi potřeboval tam jaksi nezveřejnil.
|
1.10.06, 21:26 |
|
|
vopaje
|
Dane,není nic rychlejší,jak mu napsat na mail.čus
|
1.10.06, 21:46 |
|
|
Dan1510
|
Centrál
Zdar všichni,jsem tu zase po dlouhé době.Do dnešních dnů jsem nevyřešil funkci dálkového ovládání centrálu na Škoda Favorit Solitaire.Jak mi již napsal Vopaje na zmíněný E-mail jsem odepsal jenže se mi nedostalo odpovědi.Chtěl jsem se zeptat co se týče již zde napsaného spárování alarmu s dálkovým ovládáním jestli o tom někdo neví víc.Je to typ alarmu Quark umístěný za baterkou.Díky za každou odpověď
|
7.3.07, 17:36 |
|
|
Drak
|
Zkus eště zjistit výrobce, škoda jednu dobu montovala Meta System, ty bohužel spárovat nejdou, výrobce jako takovej podporu neposkytuje, nevím, jestli vůbec alarmy ještě vyrábí.
Eště sem se mockrát setkal s tím, že přímo v té ŘJ je příjmací anténka, která se docela často uvolnila, protože do toho chrstala voda, rozdělej tu škatulu a podívej se, jestli něco není volnýho, popř. jestli přímo na DPS není výrobce, nebo přesnej model.
|
7.3.07, 19:38 |
|
|
vopaje
|
Zkuš toto.
vložit klíček do spín. skřínky - poloha "0"
stisknout obě tlačítka ovladače současně (na dobu asi 12s) - blikajicí LED dioda zhasne
- uvolněte tlačítka - LEDdioda se rozsvití trvale
- vytáhnout pojistku -pozice č. 31 (napájení prijímače /radia/)
- po minim. 5s vložte pojistku zpět
- do 5s zapněte klič zapalovaní do polohy "1"
* do 5s stisknete libovolné tlačitko ovladače (3x po sobě na dobu min. 1s) - směrová světla krátce bliknou - řídicí jednotka se naučila kód ovladače
- uceni dalsich ovladacu od "*"
Možná ti to pomůže.čus
|
7.3.07, 20:41 |
|
|
Dan1510
|
Koukal jsem do knížky od Cedrycha a je tam ten alarm nakreslenej:Píšou tam,že je to typ Scario-Fighter-CB 77.Asi s tim někam budu muset zajet,kde dělají alarmy protože já jsem v koncích.
|
17.3.07, 16:08 |
|
|
octavio
|
Dan1510 píše: Koukal jsem do knížky od Cedrycha a je tam ten alarm nakreslenej:Píšou tam,že je to typ Scario-Fighter-CB 77.Asi s tim někam budu muset zajet,kde dělají alarmy protože já jsem v koncích.
A keď ti už ani to nepomôže, tak to vyhoď a kúp alarm za 1000kč a máš svatý pokoj.....
http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/cs584-detail-13.htm tento ti mozem len doporucit.... jednoducha montaz, znovuzamknutie, smerovky, ovladanie kufra, imobilizacne rele, otras. senzor.....
|
20.3.07, 12:38 |
|
|
khko
|
Ahoj, mel jsem v aute presne ten stejny alarm (CB 77 Scario Fighter). Kdyz jsem auto pred 6 lety koupil tak taky nefungoval. Na chvilku pomohlo kdyz jsem ho vyndal a cely poradne vycistil (uvnitr to bylo cele zoxidovane). To pomohlo tak na rok a pak uz fungoval jenom kdyz se to ovladani dalo az uplne k te ridici jednotce . Tak jsem ho nakonec vyhodil a dal tam od Jablotronu AKCENT 320 a je pokoj.
P.S. Uz v te dobe to zadnej opravar nechtel moc opravovat. On je to puvodne nejaky italsky alarm co skodovka koupila a davala je jako extra supr vybavu.
|
21.3.07, 12:50 |
|
|
Hans001
|
Čau všichni...koupil jsem Forman Solitaire s alarmem Fighter CB77, ale v klíči jaksi nebyla baterie...
můžete mi někdo říct jaká baterka tam přijde?...ve škodovce vědí kulový.
Dík a čau
|
28.3.07, 13:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|