to som len tak.......neviete ci si berie alarm niake ampere cez noc vklude ked nehuka!iba ta diodka miblika!a central nemoze brat vela z baterky?neviete na akom principe pracuje
19.12.09, 19:54
audi84301
ma vplyv aj na to ci odomknem z vacsej vzdialenosti alebo zblizka central!myslim ci mi zoberie viacej prudu z baterky
19.12.09, 20:00
venda
audi84301 píše:
neviete na akom principe pracuje
Jsou tam zavření tři trpaslíci a jak se něco nemístního začne dít tak začnou řvát.
Víc ti asi nemá cenu vysvětlovat.
Už jsi změřil klidový odběr? Bez toho se totiž k ničemu nedobereš.
19.12.09, 21:38
varok
Jak jsem psal, dnes se prodává strašné množství alarmů, centrálů apod. Některé značkové většinou berou jen pár mA, ale ty levné polské apod. mohou brát i půl ampéru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
20.12.09, 10:20
audi84301
Vyriesene radio mi ostavalo zapnute aj po vypnuti tlacitka power od dnes beriem zosebou aj panel a jeto OK!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 67 návštevníků