|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Místo se vždycky najde. Já se v tom vyznám a nikdo jiný mi tam nemá co dělat. A nebo tím myslíš, jestli se vyznám v elektrice?
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
23.10.06, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kikan píše: Místo se vždycky najde. Já se v tom vyznám a nikdo jiný mi tam nemá co dělat. A nebo tím myslíš, jestli se vyznám v elektrice?
na vyznání v elektrice stačí zkoušečka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.10.06, 18:35 |
|
|
Kikan
|
Sadra17 píše: Kikan píše: Místo se vždycky najde. Já se v tom vyznám a nikdo jiný mi tam nemá co dělat. A nebo tím myslíš, jestli se vyznám v elektrice? na vyznání v elektrice stačí zkoušečka
To je taky fakt.
|
23.10.06, 18:36 |
|
|
Vašek Tábor
|
Obojí. V elektrice se vyznat trošku musíš, ale v autě by ti mělo stačit když víš co je plus a mínus a jak je najít. A hlavně se musíš vyznat v tom, kam to dáš a jak. Abys pak věděl kde hledat chybu, kdyby to nešlo.
Sadra: ne tak docela, zkoušečka ti neporadí jak to máš zapojit. a když to zkazíš, tak se budeš divit. málokdo si uvědomí, že baterka ve zkratu dá i 400A, to je víc než slušná svářečka a dost na požár!
To není šťourání, jen rada do života od elektrikáře.
_________________ Mazda 323, červená
|
24.10.06, 06:22 |
|
|
Peter50kw
|
Re: Vypínač
Kikan píše: Neví náhodou někdo z Vás jakým proudem můžu zatížit tlačítko ve favoritu? Tím myslím jakýkoli vypínač např. na zapínání světel.
Co vlastne chces zapojit?
|
24.10.06, 09:30 |
|
|
Kikan
|
Udělal jsem si vyhřívání zpětného zrcátka a budu to spínat (přes rele) volným tlačítkem na levém sloupku.
|
24.10.06, 18:10 |
|
|
|