Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 16:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 blbne mi abs a elektrika u felicie, uz je spravena. 
Autor Zpráva

Příspěvek 
skoda felicie 40 kw das ist sračkins. no ve stredu jede zmetek do servisu do skodovky tak su zvedavé. :evil:

17.5.10, 19:45
Pspvek Reklama

Příspěvek 
jj, s elektrikou když začnou, tak jsou problémy... já měl abs dvakráte kaput a vždycky to stálo pár dní bádání... ale vždy to byly drátové blbiny

17.5.10, 19:59

Příspěvek 
tak to mas dobry, tobe to ale slape, me ne . k tomu dneska jsem zjistil ze mi to ve 100km/h pri pridani plynu zacina neco vybrovat, auto se cely chveje, a mam pocit ze do ni zacina zase tect celnim oknem voda kdyz prsi. panové a to vse behem 14 dni. to uz fakt nasere. :evil: :evil: :evil:

17.5.10, 20:07

Příspěvek 
vnitřní homokoineťák... apropo, taky mě to už se.e ....

17.5.10, 20:11

Příspěvek 
to neni mozny vzdyt jse je ku... menil pred pul rokem . a na sichr radsi oba dva. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

17.5.10, 20:17

Příspěvek 
ha, tak to neni parametr, prodávají zmetky zmetci...

17.5.10, 20:18

Příspěvek 
prave ze ne. sehnal jsem z kitove felicie i s unibalama. a ty prece musi vydrzet, mam pocit ze bude neco jinyho v tahu. mimochodem gumy mam mesic stary. continentalky 185/70 takze vyvazenim by to taky byt nemelo :cry:

17.5.10, 20:30

Příspěvek 
tak přeju pevné nervy, to se blbě hledá totok...

17.5.10, 20:49

Příspěvek 
co už včil panstvo. dik za pripadne rady a ve stredu at se s tim otravuji škodovaci v servisu. :evil: :evil: :evil:

17.5.10, 20:52

Příspěvek 
zdarec palec panstvo. filcka uz fachčí. bylo v tahu hlavni rele.a nejaka ta zarovicka. oprava za tri tácy, jelikoz mi umrel homokinetak. ( jezdim s filckou rychleji nez dokaze snest.) ale jinak se mi naskytl dalsi problem. za jizdy mi spadnou otacky na nulu a zgebne mi motor, vzapětí se rozne mazaní. musim zastavit a natocit to znovu. a pak je to zas v pohode. čím to je, čím to je? :|

26.5.10, 16:40

Příspěvek 
Rozsvítí se jen mazání? Dobíjení ne? Když ráno přijdeš k autu a otočíš klíčkem svítí obě kontrolky nebo taky jenom mazání?

Čím to je ti nepovím, příčin může být mnoho.

26.5.10, 17:06

Příspěvek 
dobijeni nic. jen mazani. auto v pohode startuje, rano, vecer a dokonce i odpoledne. to je v poho. ale najednou ,treba v tahu za jízdy proste kdykoliv zdechne. otacky :sick: blééé taky kaput a mazani blik, rozsviti se a auto najede. musim zastavit a natocit nanovo. kvaltem taky nechytne. ( hajzl jeden)

26.5.10, 17:17

Příspěvek 
Tu kontrolku dobíjení si dej dopořádku. Může být někde na kabelech z řj nebo spínačky třeba přechodový odpor nebo nějaká jiná konina...nevím, elektřina zrovna není můj obor. Možná to dělá i imobilizér.

26.5.10, 17:22

Příspěvek 
blbe sem se vyjadril. myslel jsem dobijeni nic, jako ze je dobijeni v pohode. pri startu zhasne tak jak má. 8)

26.5.10, 17:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2