Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 15:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 centrál 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Mám doma ještě nějaký levný centrál po tatíkovi, který chtěl dávat do fáčka a pak do feliny a nějak se toho nedožil. V manuálu je napsané, problémy a řešení. To co máš ty je napsáno:
1. Po stisku tlačítka ovladače se rozsvítí LED, ale odemykání nebo zamykání nepracuje. Ruční stisk tlačítka u řidiče nebo souseda zamkne nebo odemkne všechny dveře současně.
ZÁVADA: Nesouhlasí kody ovladače a ŘJ. Vadný ovladač nebo ŘJ.
2. Po stisku tlačítka ovladače se rozsvítí LED, ale odemykání nebo zamykání nepracuje. Ruční stisk/vytažení tlačítka u řidiče nebo souseda nezamkne nebo neodemkne všechny dveře současně.
ZÁVADA: vadná ŘJ nebo vadné servo.

Je tam více závad, ale té tvé se nejvíce podobají tyhle dvě. Zkus vytáhnout nebo zamáčknout ten čudl na dveřích řidiče a uvidíš. U těchhle levných centrálů často odcházejí serva. Ty kontakty uvnitř se odehnou a nespínají.

25.8.10, 16:49
Pspvek Reklama

Dezertér

Příspěvek 
M nšfunguje dálka.

To že klíčem zamknu i odemknu všechy 4 dveře zaplať pán bůh maká.

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

25.8.10, 17:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Je myšleno, že se má zamáčknout nebo vytáhnout ten čudlík na horní straně čalounění dveří. Ale to je vlastně jedno. Jestli zamkneš jen např. řidičovy dveře klíčkem a zamknou se všechny, tak serva by měly být v pohodě. Tak se opravdu nejspíše rozladila klíčenka. A nemáš dvě, že by jsi vyzkoušel tu druhou? Nebo nefunguje ani jedna? Mě to dělalo kdysy u původního centrálu u mého fáčka. Byl to italský systém Scarico a měl hoodně funkcí, nerad jsem ho vyndával. Ale občas mi taky blbla klíčenka. Jak naschvál jsem přijel třeba odpoledne z práce, zamknul auto a fungovala. Když jsem jel brzy ráno do práce, tak nefungovala. Tak otevřít auto klíčkem, začala řvát siréna a musel jsem otevřít kapotu a vypnout klíčkem. Dvakrát jsem propájel klíčenku, pokaždé to zabralo. Po třetí už ne. Oprava klíčenky nebo nová, měl jsem jen jednu, by mě stála asi 1000,- kč, tak jsem si raději koupil nový systém od Jablotronu. Je to sice dost drahé, ale české a spolehlivé. Už jsem viděl párkrát, že někomu došla baterka a musel to znovu spárovávat. Myslím, že se musí zapnout klíček v zapalování, zmáčknout některé tlačítko a zase vypnout klíček. Nejsem si ale jistý, musel bych se podívat do manuálu.

25.8.10, 19:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2