Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jaké svíčky na felicii?
abys neměl černé svíčky tak musíš mít svíčky správné platinové, klapku vyčistěnou a nastavenou, telplota motoru v řj musí odpovídat provozní teplotě, lambáda nesmí chodit víc jak 1.O3, tlak paliva 3, čistý helák, filtr OK, přepsanou řídící jednotku, ventily sací 25 výfuk 2O,
prostě udělat to celé a pak je výsledek měnit jen svíčky nebo koukat je málo miloš
|
4.5.11, 06:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Takže: svíčky jsem dal nové Brisk. Jsou určeny na felinu MPi. Ventily zkusím seřídit až bude tepleji, už to stejně nějak cvrliká. Olej vyměněn. Zkusím ještě vyměnit ten pal. filtr. Vzduchový je tam pár týdnů. Vag i kabel doma mám, funguje(asi)ale nevím, jak se s tím pracuje. S klapkou si sám asi neporadím. Hal zkusím mrknout, jestli je čistý.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.11, 15:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
Noumálně napojíš, zapneš soft, nastartuješ a koukáš na čísílka.
|
4.5.11, 15:49 |
|
|
varok
|
Aha. Navíc neumím moc anglicky, nebo v jakém to je jazyce, tak se budu muset učit.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.11, 16:29 |
|
|
fatal
rejpal
|
Se klidně někdy můžem domluvit. Já se toho nebojím. (Na cizí jednotce. )
|
4.5.11, 16:30 |
|
|
varok
|
Tak to jsi frajer.
|
4.5.11, 18:29 |
|
|
|