|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Na tom drátku bude 12V přes žárovku...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 10.12.06, 20:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to tak na tom drátku, já teda do alternátorů už nechodím, každého přesvědčím na nový, pokud není sváteční jezdec, jednomu jsem dal repas a prej zadřel ložisko a ještě chtěl po mně platit odtahovku z dálnice, v zimě jsem dal jednomu z vrakáče snad za 1000 vypadal jak nová a vydržel necelý rok miloš
|
| 10.12.06, 21:17 |
|
 |
|
BeBe
|
Zmeraj si pri nastartovanom aute napatie na pomocnom vinuti malo by byt rovanke ako na vystupe plus minus par 100mV,ty ho najskor rovnake mat nebudes a preto ti regler dava vissi budiaci prud a na vystupe mas 17V,tag to budu pomocne diody alebo vinutie mal som uz oba pripady.Rozobrat a pomerat,pre elektrikara by to nemal byt problem 
_________________ 110R,120Ls,Rapid 130
|
| 11.12.06, 16:47 |
|
 |
|
jk
|
Platí to co píše BeBe a také platí: Pokud alternátor přebíjí může být chyba i v uzemnění regulátoru napětí, nebo na přívodu z pomocného usměrňovače do regulátoru. Na těchto přívodech vzniká úbytek napětí a na regulátor už tolik nezbývá. Regulátor si myslí, že na výstupu hlavního usměrňovače je ještě malé napětí a tak budí pořád alternátor.
|
| 11.12.06, 20:27 |
|
 |
|