favorit - ostrikovace strikaji málo
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: favorit - ostrikovace strikaji málo
Podle toho co psal má ale motorek mennší otáčky podle zvuku a menší tlak. Tak buď už jde do kytek motorek, nebo je někde bordel. Nemá tam jen někde přimrzlou letní a tudíž špunt? Já vždycky při zkoušení motorků vytáhnu hadičku z motorku, dám druhou a musí stříkat pod tlakem. Pokud ne, tak je motorek v háji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.12.11, 15:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lister88
|
jako stříkal jsem i tu novou zimní jak jsem to dolil, a dost stříkala... ale co taky nechápu, že rychle mizí - AHA... jestli mozna ta hadicka pod motorkem neni nejak uvolnena, ze to ukapava (=ztraci se) + nestrika jak by mela protoze tim tlakem strika dost treba mimo... - ale zas v tomto pripade by mel motorek asi normalni zvuk ne :/ ,,,
|
1.12.11, 17:35 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.12.11, 17:52 |
|
|
Lister88
|
tak jako napada me to jako mozna pricina, ale jeste jsem se nepodival... chapu ty smajliky jako neco "to je blááázen ... že se nestydí... taková blbost " ...?? ... jako doufaám, že to bude něco jednoduchého, protože to se mi vůbec nelíbí... .. i kdybych musel na vrakáč pro nový motorek...
|
1.12.11, 23:52 |
|
|
varok
|
Tak teď zase nechápu já. Nový motorek stojí asi 250,- kč a na vrakecu 50,- kč. Jinak už to asi nejde.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.12.11, 15:02 |
|
|
Lister88
|
pro "nový" jsem myslel ... myslite, ze kdyz ten motorek toto dela, ze je proste zniceny a neda se s nim nic delat? ... ze jedine musim sehnat funkcni motorek? ...
|
5.12.11, 12:37 |
|
|
gokralik
|
Můžeš ho rozebrat a zjistit, kde je chyba.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.12.11, 13:17 |
|
|
varok
|
Jestli tam bude jen bordel, nebo rezavý ten plíšek, který kryje ty ozubené kolečka, krátké uhlíky apod., tak to jde opravit. Jestli je spálený rotor, nebo uhnitá hřídelka, vymlácené ložisko, nemá cenu to opravotat. Vlastní zkušenost.
|
5.12.11, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|