Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Modré H4, nesvítí modře :-) 
Autor Zpráva
Příspěvek 
Měl jsem Cool Blue poprvé v R19 16V a SUPER, potom v MAZDĚ 626 16V a taky SUPER. Teď je mám i ve Š120L a už to tak super není. Myslím, že je to zrcadly, nebo skly, ale pořá jsou lepší než normální H4. Ony by až tak modře svítit neměly. Spíše bíle s nádechem modré, ale to se u 120L skoro ztrácí, protože tam nechutně svítí žluté stupidní malé parkovačky. Kupoval jsem je v Auto Kelly (www.autokelly.cz), už ale nevím za kolik ... myslím za 1 H4 kolem 150,-Kč (+-15Kč)

16.1.07, 12:07
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
tak dej misto nechutnejch zarovkovejch parkovacek ty LEDkovy a mas klid...ja to tak udelal a taky mam klid :-)

http://kachnis.techsajt.cz

16.1.07, 13:56
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
kachnis píše:
tak dej misto nechutnejch zarovkovejch parkovacek ty LEDkovy a mas klid...ja to tak udelal a taky mam klid :-)

Jen jsem psal, že ten modrý nádech to ztrácí těma parkovačkama ... jinak je mi to úplně jedno ... :)

16.1.07, 15:25
Hliník navždy.

Příspěvek 
kachnis píše:

Ja sem to dnes takto udelal a pokud sou zaply jenom parkovacky, tak jedna jde do modra a druha do zelena (lehce ! :) ) jak se zapnou potkavacky tak je to bily svetlo normolne :) i kdyz LED prohodim tak je to furt to samy, je mozny ze je to sklama? Jedno svetlo je totiz fungl novy a druhy je nepatrne jety. Kostry sou OK :( A ve starejch svetlech (ktery sou umyty zevnitr diky Bukajovi :wink: ) svitej obe bile, tak ja fakt nevim :D :(

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

17.1.07, 19:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2