Nefunkční odmlžování 5. dvěří, škoda Favorit, Forman
Autor |
Zpráva |
Lamač
|
Re: Nefunkční odmlžování 5. dvěří, škoda Favorit, Forman
Elektrovodivý lak.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
1.12.12, 16:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
ale ten je docela drahej... jsme s tím lepili kontakty na nových sklech
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
1.12.12, 18:21 |
|
|
lukas.pce
|
Btw nevite nekdo co to vyhrivani udela kdyz je misto na 15A pojistce (stary pojistkovy panel) jenom 8A pojistka? Mel jsem to totiz takhle (nevedel jsem to), ted jsem ji vymenil, predtim to moc nehralo, pruhy mi vyhrivaji vsechny ale nemelo to takovy vykon. Zatim jsem to s tou 15A pojistkou nezkousel, ale muze ta pojsitka fungovat jako "omezovac proudu" nebo by se mela ta slabsi vypalit, tzn problem je nekde jinde? Kolik ma spravne to vyhrivani brat A?
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
1.12.12, 19:08 |
|
|
gokralik
|
Jirka.P: Vraž ten konektor mezi gumu a sklo. Aby se dotýkal měděné pásky ke které je přiletován.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.12.12, 21:03 |
|
|
CrazyMan
|
lukas.pce píše: Btw nevite nekdo co to vyhrivani udela kdyz je misto na 15A pojistce (stary pojistkovy panel) jenom 8A pojistka? Mel jsem to totiz takhle (nevedel jsem to), ted jsem ji vymenil, predtim to moc nehralo, pruhy mi vyhrivaji vsechny ale nemelo to takovy vykon. Zatim jsem to s tou 15A pojistkou nezkousel, ale muze ta pojsitka fungovat jako "omezovac proudu" nebo by se mela ta slabsi vypalit, tzn problem je nekde jinde? Kolik ma spravne to vyhrivani brat A? tvl... učil jsi se v autoškole co to vůbec je pojistka???
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
1.12.12, 23:59 |
|
|
lukas.pce
|
Hele ja vim co to je pojistka, ale el vyhrivani skla je trochu specificky zarizeni Je videt ze jsi vubec neporozumel otazce...
|
2.12.12, 09:50 |
|
|
Adler
|
A co že je na vyhřívání zadního skla tak specifického?
_________________ Favorit 1,3 BMM 50 kW Felda 1,3 MPi
|
2.12.12, 10:11 |
|
|
lukas.pce
|
Má velký odpor A když tam dam pojistku s nižším počtem A tak ten odpor ještě o něco zvětším, kdyby tam misto vyhřívání byla např žárovka tak ta má odpor menší a snažila by se přes tu pojistku ten proud prohnat, tzn pojistka by to nevydrzela a nedala by to, s vyhrivanim a jeho velkym odporem se ten proud misto prepaleni pojistky snizi diky zvetseni celkovymu odporu.... Tot moje teorie .
|
2.12.12, 10:32 |
|
|
Lamač
|
Tak to je veľmi blbá teória.Keď tam raz má ísť 15A poistka,tak nešpekuluj a daj ju tam.Poistka neslúži ako žiadny obmedzovač prúdu,aj keby si tam dal 200vku klinec,tak vždy tam potečie rovnaký prúd.Daj si do googlu vyhľadať 'poistka'.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
2.12.12, 11:26 |
|
|
Adler
|
lukas.pce píše: Má velký odpor Hmm... vzhledem k principu funkce tj. odporvého ohřevu je ta specifičnost skutečně až zarážející.
_________________ Favorit 1,3 BMM 50 kW Felda 1,3 MPi
|
2.12.12, 11:31 |
|
|
venda
|
lukas.pce píše: Má velký odpor A když tam dam pojistku s nižším počtem A tak ten odpor ještě o něco zvětším, kdyby tam misto vyhřívání byla např žárovka tak ta má odpor menší a snažila by se přes tu pojistku ten proud prohnat, tzn pojistka by to nevydrzela a nedala by to, s vyhrivanim a jeho velkym odporem se ten proud misto prepaleni pojistky snizi diky zvetseni celkovymu odporu.... Tot moje teorie . Asi budeme přepisovat učebnice..... Zkus si zopakovat fyziku pro základní školy.
|
2.12.12, 17:02 |
|
|
Haluska_ML
|
chlapi minule sa my stala taka vec že ked som chcel na 5dverach skotrolovať okno (vyhrievanie) tak som chel vytiahnuť kabel ale odtrhol som cely uchyt od okn,a teda ani som poriadne nezatiahol a ostalo my to v ruke a chem sa spytať či ma niekto skusenosti ako to tam dať naspäť...
_________________ doveziem aj preveziem čokovelk a kohokovek. mimo odpor - všetko sa učim
|
13.1.13, 11:48 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kdyz tak vehementne radis urcite mas cele tohle forum prectene a tvoje otazka byla jen nesmyls ve slabe chvilce, pouzij tlacitko hledat a odpoved najdes
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.1.13, 12:03 |
|
|
Haluska_ML
|
vystihol si to, ale tak nezakladm koli otmu novu novu temu a prečitať si všetko čo tu je zabera vela času. Ale stači my povedať či to stači zaliať cinom a či to tam bude držať a hlavne nepraskne sklo prytom. inak niekedy je to tu tažko hladať kedže vy použiate rozne skratky či synonimy pre nazvy
_________________ doveziem aj preveziem čokovelk a kohokovek. mimo odpor - všetko sa učim
|
13.1.13, 12:08 |
|
|
varok
|
Pájení nevím, bylo by to potřeba pořádně zahřát, ale to bych raději neriskoval z důvodu prasknutí skla. Když už, tak bych zkusil zde doporučované vodivé laky a lepidla.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.1.13, 12:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|