Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 20:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Nesvítí kontrolka rezervy paliva. 
Autor Zpráva

Příspěvek Už to funguje
Dnes sme tam dali nový plovák od náhradního výrobce a funguje to super. jen ten plovák neměl tu těsnící gumičku, tak sme to předělali z toho starého. Plovák stál 250, origoš škoda cca. 350,-.

5.1.07, 10:22
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Už to funguje
me se vcera po roce a pul co mam auto rozsvitilo hladovy oko, cumel jsem jako blazen, nikdy nefungovalo a jezdim porad na rezervu. svitilo asi 2 minuty a pak zase zhaslo a stale nesviti :D zajimave toto. jinak plovak ukazuje spravne a na kabely k zarovce jsem se nedival

Do budoucna: interier komplet Felda, koniky navic, ...

6.1.07, 01:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
je problém vytáhnout ten plovák ven mám tam nějakou plastovou objímku a pak co??? dík

6.1.07, 11:37

Příspěvek 
kozina píše:
je problém vytáhnout ten plovák ven mám tam nějakou plastovou objímku a pak co??? dík

A jaké máš auto?

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

6.1.07, 12:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Favorit 136 r.v.89

6.1.07, 12:07

Příspěvek 
kozina píše:

Je tam plastová převlečná matice, která se musí po odpojení čtyřeh drátů a dvou hadiček odšroubovat. Mě to šlo dost ztuha, tak jsem použil velké sikovky. Potom už se vytahne to ocelové víko s tím plovákem a vymění se to a pak se to zase přitahne tou plastovou maticí. Nezapomenout na pryžové těsnění. Je to tam všechno dost natěsno, takže trošku rýpačka, ale jde to.

6.1.07, 13:17

Příspěvek 
To těsnění sá dá doufám koupit

6.1.07, 13:26

Příspěvek 
kozina píše:
To těsnění sá dá doufám koupit

TAk to nevim, jestli se dá samostatně koupit, já jsem tam dal to z toho starého plováku. Možná nový plovák od orig. výrobce to těsnění obsahuje.

6.1.07, 14:21

Příspěvek 
Jo, to tesneni plovaku na karburatorovy motor se jeste da koupit, nedavno jsem ho kupoval, ale malokde ho maji. Vetsinou mi cpali tohle tesneni, ale na strikacku a to je uplne jiny, takze trpelivost.

7.1.07, 20:43

Příspěvek palivoměr
Cus. Pred ctvrt rokem jsem si koupil favorita glx 43 Kw. A koupil jsem si ho se 3/4 nadrze. Rikal jsem si : to je super auto, vono vubec nezere. Porad mam pulku nadrze. Az mi jednou pod krizovatkou do kopce dosel benzin. Nejakej inteligent se hrabal v plovaku a zlomil pacicku ktera se dotyka s odporovim dratkem. Na pacicce je vostra hrana, ta vytahala dratek a ted ukazatel nejde pod pulku, nad pulku ale v poho. Jestli jste nekdo z Usti nad labem nebo blizkeho okoli tak bych tu pacicku a plisek na kterem je dratek namotany (i s dratkem samozrejme 8) ) rad koupil.

16.1.07, 22:01

Příspěvek Rezerva
Cau lidicky, da se nejak zjistit kolik litru paliva je v nadrzi, kdyz se rucicka ani nehne, Jinak rucicka normal funguje a mam jen ten stejnej problem, ze kdyz se dostane na rysku, tak prestane svitit. Díky za odpovědi...

25.11.09, 23:10
Voditelj brodice

Příspěvek 
tak pockaj, prestane svietit ci nerozsvieti? :D
celkovo som to nepochopil moc - rucicka sa ti nehybe ale normalne fungje? :D
asi ako auto nenastartuje ale normlane ide :D

26.11.09, 00:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek rezerva
Normal mi všechno funguje, jen jak se dostane rucicka na dolni červenou rysku, tak se uz ani nehne, kontrolka zhasne a už ani nesviti, a ujedu na to hodně kylometru, tak by me zajimalo kolik litru benzinu muže být v nadrzi jeste...

26.11.09, 23:17

Příspěvek 
To je bohužel dost individuální. Když kontrolka zhasne, tak už se v tom asi někdo hrabal. Já bych to moc neřešil a radši včas tankoval. Jestli to chceš zjistit, nečeká tě nic jiného, než benzín vylít (vysát hadičkou) a proměřit. Bude to tak kolem 5 litrů.

27.11.09, 00:42

Příspěvek 
Já měl u starého fáčka vyzkoušené, že kontrolka se rožínala až když byla ručička pod červeným políčkem. Od okamžiku rožnutí kontrolky šlo najet ještě zhruba 100km, než motor chcípnul. Rosvěcovala se ale jen když se ji chtělo, když jsem potřeboval, tak se ji zrovna nechtělo. :) Tak jsem vyměnil plovák a v pohodě. U toho starého fáčka mě štvalo, že ručička palivoměru dost lítala. Dělalo to ale i po výměně plováku, asi špatný budík. Byl to r.v. 91. U toho nového mi to nedělá, ručička neskáče, plynule chodí a kontrolka se rozsvítí kdy má. To jsem rád.

27.11.09, 17:45
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2