Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Zkus se na ty budíky zeptat tadyhle http://forum.ladaklub.com tam je třeba někdo bude mít
Jinak rádio v autě doopravdy nemáme A asi ho nepořídim ani, až když konečně budu mít řidičák
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.1.07, 09:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Někdo něco splašil Stále pátrám a potřebuju to i s čidlama a převodníkama.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.1.07, 18:35 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
ne jeste nic.
pristi tyden mam zkousku, tak ted jde vsechno mimo. Dokonce i ten muj stroj - sviti jen jednou zpateckou...
Jestli ti do toho muzu kecat, tak ten tlakomer oleje by asi byl lepsi ten z Zigula, jak pise Semik - jestli jsem to dobre pochopil, tak je elektricky...
Ten co sem mel v Erku, byl totiz mechanicky - proste ten tlakovy olej byl dotahnuty od motoru az k budiku (takova pancerova hadice, tak 1 - 1,5 cm v prumeru k tomu vedla - nikdy sem se psychicky neodhodlal to odpojit)
Aspon by si neriskoval, ze kdyz ti to nekde prdne, tak nebudes mit celej interier od oleje...
to Semik: to ja nejsem bez hudby schopny ujet ani 15km... kdy ze to uz budes mit ten ridicak?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
15.1.07, 20:51 |
|
|
jindra
|
Re: budíky Škoda 110R
Martin 007 píše: Zdarec pánové, měl bych výhledově zájem o budíky z R-ka. Mám na mysli teplotu a tlak oleje a dobíjení nebo tak ňák. Sám přesně nevim co že to tam je, tak mě prosim když tak opravte jaké ma R-ko budíky. Nabídněte. Děkuji Martin. Zdarec co dáš za original elektricke budíky z R-ka (pruměr kolem 50mm tlak oleje a teplota vody ale bez čidel, teploměr oleje tam nebyl.
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
Naposledy upravil jindra dne 20.1.07, 16:27, celkově upraveno 3
|
15.1.07, 21:12 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dikas Jindro, sem rád že se někdo ozval. Ty budíky bych bral, ale bez čidel sou mi na prd a já se nechci pak dobu zabývat tím, že to budu řešit. Takže diky a zatim čus.
Martin 007.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
15.1.07, 21:48 |
|
|
Šemik
|
Lukas píše: ne jeste nic. pristi tyden mam zkousku, tak ted jde vsechno mimo. Dokonce i ten muj stroj - sviti jen jednou zpateckou... Jestli ti do toho muzu kecat, tak ten tlakomer oleje by asi byl lepsi ten z Zigula, jak pise Semik - jestli jsem to dobre pochopil, tak je elektricky... Ten co sem mel v Erku, byl totiz mechanicky - proste ten tlakovy olej byl dotahnuty od motoru az k budiku (takova pancerova hadice, tak 1 - 1,5 cm v prumeru k tomu vedla - nikdy sem se psychicky neodhodlal to odpojit) Aspon by si neriskoval, ze kdyz ti to nekde prdne, tak nebudes mit celej interier od oleje...
to Semik: to ja nejsem bez hudby schopny ujet ani 15km... kdy ze to uz budes mit ten ridicak?
Tak 18 mě bude ( konečně) 16.12.07 Jinak já tam to rádio nedal hlavně z toho důvodu, že neni kam umístit repráčky - a řezat do čalounění je mi proti srsti...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.1.07, 14:24 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Lukas píše: ne jeste nic. pristi tyden mam zkousku, tak ted jde vsechno mimo. Dokonce i ten muj stroj - sviti jen jednou zpateckou... Jestli ti do toho muzu kecat, tak ten tlakomer oleje by asi byl lepsi ten z Zigula, jak pise Semik - jestli jsem to dobre pochopil, tak je elektricky... Ten co sem mel v Erku, byl totiz mechanicky - proste ten tlakovy olej byl dotahnuty od motoru az k budiku (takova pancerova hadice, tak 1 - 1,5 cm v prumeru k tomu vedla - nikdy sem se psychicky neodhodlal to odpojit) Aspon by si neriskoval, ze kdyz ti to nekde prdne, tak nebudes mit celej interier od oleje...
to Semik: to ja nejsem bez hudby schopny ujet ani 15km... kdy ze to uz budes mit ten ridicak? Tak 18 mě bude ( konečně) 16.12.07 Jinak já tam to rádio nedal hlavně z toho důvodu, že neni kam umístit repráčky - a řezat do čalounění je mi proti srsti...
dozadu postavíš bedny
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.1.07, 20:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Postavit cokoli dozadu je o hubu, mi stacilo jak mi vsechno sletelo dolu pri testovani brzd.
Kamos ma v Rapidu repraky pod sedadlem - na ty stene, na ktery drzi sedadla, podle me je to teda blby misto, no ja sem to nedelal .... Je pravda ze v rapidu je to horsi s mistem pro repro Zalezi teda jesi mas ty kapsy na dverich
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.1.07, 20:42 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dotaz a prosba na Lukase
Napsal by jsi mi prosím tě co nejpodrobnější srovnání Škody 110 R a Škody 130 Rapid Klidně to počká, ale nezapomen prosím, at se nemusím připomínat - dělám to nerad. Počká to klidně i po ty zkoušce.
Rozepiš se prosím a co nejvíc svými slovy - zajímá mě kvalita výroby, zpracování, koroze, motor, podvozek ( prý je ojedinělí ), interiér atd...
Předem moc dikas.
Martin 007
|
16.1.07, 20:44 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.1.07, 21:31 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Martin 007 píše: Dotaz a prosba na Lukase Napsal by jsi mi prosím tě co nejpodrobnější srovnání Škody 110 R a Škody 130 Rapid Klidně to počká, ale nezapomen prosím, at se nemusím připomínat - dělám to nerad. Počká to klidně i po ty zkoušce. Rozepiš se prosím a co nejvíc svými slovy - zajímá mě kvalita výroby, zpracování, koroze, motor, podvozek ( prý je ojedinělí ), interiér atd... Předem moc dikas. Martin 007
O.K.: po zkousce to napisu a poslu ti to.
proc te to tak zajima? Planujes spojit plusy Erka a Rapida v jednom voze, nebo chces Erko koupit?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
17.1.07, 11:54 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jenom mě zajímá jejich srovnání. U tebe mám skvělou příležitost, když jsi vlastnil oba vozy nemyslíš
Mockrát dikas.
Martin 007
|
17.1.07, 12:12 |
|
|
jindra
|
Martin 007 píše: Zdarec pánové, měl bych výhledově zájem o budíky z R-ka. Mám na mysli teplotu a tlak oleje a dobíjení nebo tak ňák. Sám přesně nevim co že to tam je, tak mě prosim když tak opravte jaké ma R-ko budíky. Nabídněte. Děkuji Martin.
koukni se sem možna si něco vybereš, http://katalog-b.esoucastky.cz/autotechnika+c7402/
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
20.1.07, 16:26 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Zdarec tak sem se byl mrknout do AVIE a tlakoměr tam je akorath na vzduch. Takže nic. Etě pátrám po Liazce a Tatře.
Zatim čus Martin 007.
|
22.1.07, 17:38 |
|
|
jindra
|
jindra píše: Martin 007 píše: Zdarec pánové, měl bych výhledově zájem o budíky z R-ka. Mám na mysli teplotu a tlak oleje a dobíjení nebo tak ňák. Sám přesně nevim co že to tam je, tak mě prosim když tak opravte jaké ma R-ko budíky. Nabídněte. Děkuji Martin. koukni se sem možna si něco vybereš, http://katalog-b.esoucastky.cz/autotechnika+c7402/
zdarec dnes mi přišel tlakoměr poštou ,sehnal jsem ho na, http://www.electro24.cz/detail-46328-an ... eje-equus/
za 450+100 pošt. a bal.pujde do mojí 125ky. čauky jindra
Škoda 742 Forever Team
|
1.2.07, 20:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|