|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no pavle to hledím cena dvě kila, tebe mít v rukávu to se ten život lépe hraje díky moc, já bych to měl jen sranda u táboráků, na ryby a tak, miloš
|
26.1.07, 20:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Miloši,nepočítej ale nějaký zázrak.Přez den vidět nic,moc-v noci lepší.Pokud chceš disco,tak pořádné dělo-výbojka. .čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
26.1.07, 21:21 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.1.07, 10:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
sandro prosím mrkni se mi na ty atodoplnky a stroboskopy jak radí pavel, chtěl bych ten stroboskop kolem 400 ten lepší, jedná se mi o noční efekt, při příjezdu na společenské akce, na feldu, jestli stím máš zkušenosti, zázrak od toho nečekám, ale ten noční efekt snad bude slušný dík miloš
|
27.1.07, 16:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak jsem si ten stroboskop pořídil a zkoušel různé varianty do světel nakonec jsem ho umístnil do předních blikačú na feldě tam se mi líbí nejvíc a doplnil jsem ho ještě sirénou z alarmu celkem pěkný dojem, máte někdo něco proti ? nebo lepší nápad miloš
|
21.2.07, 19:13 |
|
|
|