|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Nestartuje, jen cvaká cívka
Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: Nestartuje, jen cvaká cívka
dělá to cívka startéru uvnitř pod víkem je silový kontakt ten se opálí a pak to takhle zlobí cívka de rozebrat a kontakt bud opiluješ nebo otočíš nebo seženeš jinej
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
2.8.14, 16:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
psal, že tam dal úplně jiný startér a problém má stále
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
3.8.14, 12:29 |
|
|
David.rsn
|
Myslím že je špatná spínačka. Na VW Polu odešel právě na spínačce kontakt 50, vzhledem k vysoký ceně jsem majitelce udělal start přes tlačítko v palubce. Pro zamezení nechtěného stisknutí jsem spínaný plus na tuten čudlík dal ještě přes relé, spínané sešlápnutím brzdového pedálu. Naprosto stejně a ze stejných důvodů jsem to stejně udělal ještě jinému pánovi na Ducatu. Skus natáhnout provizorně jiný kabel od startéru ze svorky 50, přes tlačítko na spínaný plus (svorka 15) jestli ti to půjde normálně startovat, je to skoro určitě vadné vedení kabelu 50 na spínačku, nebo spínačka samotná
|
22.10.14, 12:32 |
|
|
|