Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Tož já mám GIGAWATT už od koupi vozu...třikrát vybitá vysícími brzdovímy světly...ráno měla 6.2 V
Nabil sem ji a nezklamala nikdy...a ze sem poté nekolikrat opakovaně startoval 10 sekund v kuse...třeba ve Štokách...tam se Rapídek styděl no
A makal a u me maká už pres rok...zima leto den noc...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
31.10.07, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mira007
|
z vlastních zkušeností doporučuju VARTA,AKUMA,STABAT.tyto AKU máme i v traktorech a vydrží to fakt hodně.
Kamarad koupil do fáva Perionku, měl jí pár měsíců a musel ji reklamovat.Prý odešel jeden článek ale kam, to už prodavač nevěděl...a dali mu hned další a měl jí jedenáct dní a zas odešla..asi má štěstí na špatné kusy.
já mam ve stodváci stabatku, pujčoval jsem ji kamošovi co spravoval favorita a porad s ní točil, svítil atd a pořád v poho startovala...a myslim že stabatka je nejvýhodnější-není drahá a je dobrá.
nejdražší co jsem viděl je OPTIMA, pak jsou to VARTY, BANNERKY, AKUMY, BOSCH, STABAT, YUASA.....
nemám žádnou zkušenost s BANNERKOU ale slyšel jsem že jsou to taky dobré akumulátory...YUASA nevím...
|
12.1.08, 15:24 |
|
|
Ondras83
|
hh....VARTA a.s vyrábí baterie VARTA A PERION :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
vysvětlim vám to takhle...postavíte se před linku, která vyrábí baterie v jedné firmě, z nějakýho stroje, kde se ty baterky vyrábějí vedou dva pásy, z jednoho jedou baterie v černém plastu s nápisem PERION a z toho pravýho jedou baterie v modrym plastu s nápisem VARTA....takže si vyber....(takhle nám to teda vysvětloval dealer, od kterýho bereme baterie...nepište prosim vás, že nám to jen tak nakecal, aby sme je od něj koupili....) samy máme ve fáglu PERIONKU, faká úplně spolehlivě už 2 rok, ve fildě máme 3 roky starou VARTU a když stojí 4 dny, tak už sotva točí....takže záleží na kusu...já osobně bych šel do Banneru, protože VARTA JE PŘEDRAŽENÁ A PERION MÁ POCHYBNOU MINULOST.....toť vše....jinak, baterky KUREWSKY ZDRAŽILY....už sem to tady ale psal....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.1.08, 18:50 |
|
|
Martin91
|
Já jsem si sehnal bezudržbovou Vartu za 300,- jela v pohodě potom se mi trochu vylila nabil jsem ji a je zase v pohodě mám aji Perionku ale to nevím co je zač jelikož ju nepoužívám, ale BOSCH bych si nikdy nekoupil.No každej má svoje zkušenosti.
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
Naposledy upravil Martin91 dne 12.1.08, 18:56, celkově upraveno 1
|
12.1.08, 18:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
však je to tak, se vším, felicie pickup jely z jednoho pásu jako vw caddy, novalamp králiký taky balí žárovky do více druhů krabiček... v kolíně jedou po jedný lice auta třech značek... všecko je to komedie
|
12.1.08, 18:56 |
|
|
Mira007
|
já vím, že perionku vyrábí varta
taky jsem nepsal že ne, konstatuju, že kamoš mel perionku a že mu dva kusy posobě odešly....
jo s tou výrobou...kdo ví jak to je...můj názor je ale jiný...ale nemam ho ničím podložený...třeba dealer to řekl tak aby ste je koupily....já si myslim, že kdyby to byl kvalitní výrobek tak je tam i logo varta, ale na baterce jsem ho nikde neviděl ...to je muj názor.hodně lidí tu má vartu soused ji má 6let v autě....jeden tu má ve formanu boschku 7 roků a točí i v zimě!!!!ale asi dělá hodně to, na jaký jste trefily kus, to si taky myslím a hlavně jak se s baterkou zachází-údržba...
to samé akuma mame ji skoro 7 roků, ale už je na pokraji sil, ted jsme na ni nejak zapomneli, byla pres zimu venku, pak jsme ji dobili ale už stroj nenatočila...já si myslim že je to asi tak u varty atd natrefíte na špatny vyrobekl každý například padesátý kus a u perionky na každý třeba desáty kus.jak píšu, kdo ví jak je to s tou vyrobou, ale je divné, že se najde hodne lidí co jim perionka odešla za pár měsíců, čím to teda bude?
|
12.1.08, 20:54 |
|
|
|