Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zapojenie mlhoviek na Feliciu M98 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Takze uz som na to prisiel,z inej schemy.
Tak fialove kable idu do tej BA (8 a 10), ten čierny ide do BB/9, tie hnede su ukostrenia ale este mi stale zostava ten biely a ten na tej scheme co som nasiel v knihe od felicie nieje. Neviete co moze byt?

6.1.08, 20:32
Pspvek Reklama

Příspěvek 
tak BB9 je ke spínači. Zbývá už jenom drátek do BA6 který by na druhé straně měl vést do některého konektoru od přístrojové desky. S těma barvama ale nevím, s dílenskou příručkou nesedí. Zjisti čím je zakončená druhá strana toho černého.

edit: Tak na přístrojovce by to měl být kontakt č.2 na svorkovnici T10d. Zjistil jsi jak je tam to podsvícení?

6.1.08, 20:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten cierny ide z tej Sedej objimke co sa do nej zapaja spinac a ide do BB/9. Ale to uz viem. Len neviem kam ide ten biely na tom obrazku A2. Inak co je ten obrazok tak ten biely kabel A2 je aj A4. Je to ten isty kabel.
Nebude nahodou ten biely kabel zapojeny na BA/6 ale ten druhy koniec tak to nemam ani sajnu.
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/download/file.php?id=61&t=1

6.1.08, 21:15

Příspěvek 
Pokud jeden konec jde do BA/6 tak druhý půjde do T10d/2 což je jedna ze svorkovnic na přitrojovém štítu a je to pro kontrolku

7.1.08, 00:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Cize ta svorkovnica T10d/2 je niekde na pristrojovke. Hmmmm ale kde? Ten biely kabel co ide od BA/6 to je osvetlenie spinaca prednych hmliviek?

7.1.08, 09:18

Příspěvek 
Ne, BA/6 je kontrolka předních mlhových světel na přístrojové desce. Podsvícení vede ze spínače a to zapoj kam chceš - na vedlejší spínač, na nějakou svorkovnici kde je podsvícení přístrojovky apod. to je vlastně úplně jedno. Na té přístrojovce - no já bych to řešil asi tak že bych si vytáhl kontrolky, podíval se která je od předních mlhovek a podle cestičky na plošném spoji našel příslušnou koncovku (pokud to dokonce není někde tam popsané ty svorkovnice, nejsem si jistý) nebo si to propípni kde je to spojené

7.1.08, 13:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Aha, tak teraz je mi to uz vsetko jasne, ta ten kabel pojde na pristrojovku kde mi bude svietit kontrolka, ze mam zapnute hmlove svetla(predne). Teraz je to uz jasne, uz viem aj kde to tam zapojim. Takze takto ked to pozapajam uz by to malo fachcit. Ok
Velmi pekne ti Dakujem za rady

7.1.08, 13:24

Příspěvek 
No takze montaz mam uz za sebou. No a ked som isiel zapnut uz tie hmlovky tak ani neblikli. Ani spinac na palubovke nesvieti. V com moze byt chyba?

12.1.08, 22:34

Příspěvek 
Tak to netuším....to co jsem ti psal bylo přímo podle schématu z dílenské příručky pro vozzy od 1/98....mám to ale jenom v PDF takže ti to nemám jak poslat a celé to zabíra moc a není tam obsah takže se v tom blbě orientuje. Jestli příjdu na způsob jak z toho dostat konkrétní stránky tak ti to pošlu. Nebo to zkus nějak proměřit kde je elektrika a kde není....jestli tam jde + při zapnutých světlech. Já si při dodatečné montáži tyhle věci vždycky průběžně kontroluju. Pojistky máš osazené? A ukostření od toho spínače je v pořádku?

12.1.08, 23:18
Profil ICQ

Příspěvek 
jopoz píše:
No takze montaz mam uz za sebou. No a ked som isiel zapnut uz tie hmlovky tak ani neblikli. Ani spinac na palubovke nesvieti. V com moze byt chyba?

a stretávacie, alebo aspoň obrysovky si mal zapnuté?

12.1.08, 23:20

Příspěvek 
michalkatka píše:
jopoz píše:

a stretávacie, alebo aspoň obrysovky si mal zapnuté?

No jasne, že ano.

13.1.08, 09:56
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2