|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
PLS POMOC, NEVIM SI RADY PORTEBUJU PORADIT NEBO OPRAVÁŘE
Autor |
Zpráva |
Martin
|
Určitě je to startér, bylo by sice i možné, že by byla špatná i spínačka, ale je to velice nepravděpodobné. To bys zkusil tak, že bys od startéru odpojil ty dva slabé dráty s fastonem a baterku normálně připojil přes kabely k jinému autu. Pokud by se stále vzadu motal startér a nesvítily kontrolky, tak máš jistotu, že je to jen startérem (o čemž jsem silně přesvědčen). K demontáži startéru ti stačí 17-tka klíč, možná budeš potřebovat i ořech, prodloužení a ráčnu. Prvně odpojíš baterku 13-tkou klíčem (-) pól. Potom jak jsem psal dříve, odšroubuješ oka kabelů 17-tka klíč a dvě matky držící startér, jednu zvrchu, jednu zespodu auta. Potom ho zanes někomu, kdo se v tom vyzná, případně kup jiný.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
Naposledy upravil Martin dne 15.1.08, 15:37, celkově upraveno 1
|
15.1.08, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Martin píše: ... Prvně odpojíš baterku 13-tkou klíčem (+) pól. ...
Na to bacha, první se odpojuje (-) pól z baterie, pak se může hrabat do (+). V tomto případě sice nic moc nehrozí, ale kdyby si to přečetl někdo s nabitou baterkou, mohl by nechtěně svařovat...
|
15.1.08, 09:31 |
|
|
Martin
|
Jo, máš pravdu, chtěl jsem to zdůraznit a jak jsem nad tím nepemýšlel, tak jsem napsal automaticky +. Samozřejmě se prvně odpojuje -.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
15.1.08, 15:37 |
|
|
|