Rádio jsem měl taky odpojeno a taky všechny pojistky a relátka v pojistkové skříni a odběr byl těch 40 mA. S autem se jezdí teď míň (tak 1x do týdne někdy 1x za 2 týdny) teď víc jezdím služebním autem
Ale je divné, že jsem v sobotu sedl do auta nastartoval jsem i když se mi zdálo, že už baterka netočila jak měla jel jsem do 8 km vzdáleného města do obchodu. V obchodě jsem byl 15 minut přijdu k autu a to už nechytlo
Tak když ten odběr 40mA není moc tak to bude asi tím dobíjením jak jsi psal.
cyz píše:
Zkus odpojit rádio....tam bývá chyba. Ale 40mA není moc, jestli s tím autem aspoň 1x za týden jedeš tak bys to neměl poznat. Spíš by možná bylo na místě změřit dobíjení kolik dává při zátěži. Aby to nebyl zase regulátor, měl jsem v dílně na podzim 2 Felicie, ten stejný problém, baterka v obou nová (původní byla nejspíš taky OK) a kapacita tak na jedno nastartování a po delším stání nestartovalo vůbec, přitom v obou případech kontrolka nesvítila (prostě s tím jezdili bůhví jakou dobu než přišly první mrazy a potom to nejelo) tak vyměnili baterku, za chvilku se problém opakoval.Napětí dobíjení bylo cca 12,8V, vyměnil jsem regulátor, najednou rovných 14 a od té doby jezdí.