Autobaterie - jaká značka, jaký výkon?
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
venda píše: Baterka bude mít větší cenu než zbytek auta.
Tady byl asi nekdo v Rusku co
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.3.08, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: venda píše: Baterka bude mít větší cenu než zbytek auta. Tady byl asi nekdo v Rusku co
On ale nepsal že BATERKA BUDE VĚTŠÍ NEŽ AUTO, on psal že BUDE MÍT VETŠÍ CENU NEŽ AUTO
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.3.08, 20:36 |
|
|
Funky.F
|
venda píše: Opravdu dobrá investice. Baterka bude mít větší cenu než zbytek auta. Dokud ti ta stará drží a startuje, tak o nový radši nepřemýšlej.
Ta baterka se dá vyndat a dát i do jiného auta...
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
14.3.08, 22:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Matthes píše: venda píše: Baterka bude mít větší cenu než zbytek auta. Tady byl asi nekdo v Rusku co On ale nepsal že BATERKA BUDE VĚTŠÍ NEŽ AUTO, on psal že BUDE MÍT VETŠÍ CENU NEŽ AUTO
No dyk jo ... na skoleni v Rusku ze je chytrej jak radio ... takova slova se hodi tak na Bukajovo sluzebni ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.3.08, 22:28 |
|
|
Bukaj
|
Matthes píše: No dyk jo ... na skoleni v Rusku ze je chytrej jak radio ... takova slova se hodi tak na Bukajovo sluzebni ...
Náhodou, Plynovka má vysokou užitnou hodnotu
A od zimy jsou na ní nové zimní gumy, čímž cena stoupla o 400%...
...a byla tam nová baterka, ale tu jsem dal do firemního Peugeota, když mu odešla...
...a ode dneška je Plíňa zase o cca 150 Kč dražší vůz (nové ložisko v altíku a klínový řemen - cestou do práce se zadřel altík )
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
15.3.08, 00:22 |
|
|
venda
|
Funky.F píše: Teď mám 40AH, ale po předchozím majiteli. Až odejde, což nevím, kdy protože neznám ani stáří, tak si ji koupím. To je baterka, která by měla vydržet s dobrou údržbou 8 let a v pohodě nastartuju i v zimě. Je to dobrá investice.
Omlouvám se, přehlídnul jsem slovíčka "až odejde". Nějak tak jsem si vydedukoval. žeji chceš pořídit preventivně hned.
|
15.3.08, 10:24 |
|
|
Funky.F
|
venda píše: Funky.F píše: Teď mám 40AH, ale po předchozím majiteli. Až odejde, což nevím, kdy protože neznám ani stáří, tak si ji koupím. To je baterka, která by měla vydržet s dobrou údržbou 8 let a v pohodě nastartuju i v zimě. Je to dobrá investice. Omlouvám se, přehlídnul jsem slovíčka "až odejde". Nějak tak jsem si vydedukoval. žeji chceš pořídit preventivně hned.
Určítě si ji pořídím, ale teď jsem spokojený s tou starou. V budoucnu...
Je pracvda, že čím častěji se baterie nabíjí a používá, tím déle vydrží.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
15.3.08, 17:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|