Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 10:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Problém - nenastartuju. 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Problém....
A jak poznám, že mi palec ukazuje na čtvrtý válec?

5.5.08, 22:25
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ne právě na 1. válec má ukazovat.

To poznáš právě podle polohy palce - na jaký vývod z hlavice rozdělovače ukazuje, tak na takovém válci to je

5.5.08, 22:28

Příspěvek Problém...
Tak kladívko vyměněný seřízený odtrh i předstih ale pořád nemůžu nastartovat motor točí a vždycky když to má chytnout tak to udělá jenom hot-hot a dál nic, že bych měl blbě nasazenej rozdělovač? Měl jsem ho totiž taky venku.

10.5.08, 19:01
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
točí se palec ?

10.5.08, 19:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Jo palec se točí. Chtěl jsem ještě dodat, že když jsem zkoušel startovat, tak jsem vypnul zapalování,ale motor se točil dál až když jsem vytáhnul klíč ze zapalování tak to přestalo. Když by byl startér v čudu z jakýho důvodu by odešel tak rychle skoro ze dne na den. protože před asi čtrnácti dny startoval dobře a čtrnáct dní se s autem nejezdilo.

10.5.08, 19:56

Příspěvek 
A co ventily, mají vůbec nějakou vůli?

11.5.08, 01:52

Příspěvek 
Ventily jsou dobrý. Říkám normálně se stím jezdilo,pak jednoho dne když s ní jela moje ,tak mi volala, že jí to nejde nastartovat a že svítilo dobíjení. Já jí řek at to zkusí roztáhnout. Tak to roztáhli a přijela domů a od tý doby to právě stojí. Vyměnil jsem alternátor, regulátor, na ten se zkusím ještě dneska podívat jestli jsem nedal zase nějakejm špatnej no a potom jsem dělal ještš ten rozdělovač. A zrovna přemýšlím jestli není něco se startérem i když mi to připadá divný, že by takhle rychle odešel.

11.5.08, 06:13

Příspěvek 
Hele, a jak jsi nastavoval předstih - neotočil jsem přeci jen moc tím rozdělovačem? Jako že předstih je dobrý, ale blesk jde do špatného válce. Je rozdělovač +- ve stejné poloze jako byl předtím?

11.5.08, 07:01

Příspěvek 
Jak jsem psal vyndavoval jsem celej rozdělovač ven. Když jsem ho vracel zpatky, tak jsem ho tam dával na třikrát protože mi palec ukazoval pokaždé jiným směrem a právě na potřetí mi ukazoval tak nějak jako původně. Když jsem nasadil víčko rozdělovače, tak mi palec ukazoval (jak si mi psal podle vývodů na víčku) něco málo mezi první a druhý vývod to je 1 a 3 válec ne? Tak jsem to v této poloze nechal a začal jsem štelovat mezeru kladívka potom jsem točil rozdělovačem ( samozřejmě horní úvrat byla nastavena) do okamžiku kdy kladívko hodilo jiskru. Potom jsem nasadil víčko vytáhl jsem prostřední kabel přiložil jsem ho na kostru s rozdělovačem jsem pootočil malinko zpět do leva a pomalu vracel zpátky dokud neskočila jiskra mezi kabelem a kostrou. Pak jsem vše utáhl.

11.5.08, 07:19

Příspěvek 
A vyndaval jsi jen rozdělovač z komínku nebo i komínek? Zkus jednu věc - rysku na řemenici dej na 0° a koukni, zda-li palec ukazuje na první nebo čtvrtý válec :wink:

11.5.08, 07:53

Příspěvek 
Tak akorát jdu od auta už to naskočilo měl jsi pravdu s rozdělovačem byl špatně natočenej. Dal jsem opět HU a s rozdělovačem jsem otočil tak, aby tečka na tělesu byla v jedné rovině s ryskou na palci. Znovu jsem udělal předstih a hned na poprvé to chytlo. Tak ještě mrknu jestli to řádně dobíjí pak to projedu a myslím že tomu už nic nebude, nějakou dobu ale když s tím jezdí ta moje tak tomu skoro pořád něco je. Každopádně díky za rady a určitě se tu zase někdy sejdeme.

11.5.08, 09:10
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3