|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Petr105
|
Myslíš ten tvůj? Ten nemám... Mám jen ten z verze S a tenhle... Pak ten můj ze 105...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
21.2.09, 15:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
šemik, mám z užovky LS stříbrný obroučky (tachometr M s denním počtadlem opatřenej stříbrnou obroučkou z kontrolkobudiku) a mám to stříbrný lemování, ale bez záslepek.... ani původní nemělo záslepky, byl plnej, se stříbrnýl lemováním.... obě auta jsou 1978, moje, i zdroj panelu... oba panely měly stříbrný obroučky, M tachec jsem kupoval bez panelu... v otáčkoměrovým panelu co mám teď jsou ale kontrolky skutečně natočeny tak, že šroub, se symbolem jde zvenku dovnitř, kde na něj navazuje plastová trubička, v níž je žárovka...
mám doma ještě jeden celej panel, ale už dlouho a nevzpomínám si, jestli má obroučky obyč, nebo chrom, ale otáčkoměrovej je....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
21.2.09, 15:18 |
|
|
|