Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 01:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Postupne vybiji baterku ukazatel teploty vyskoci nahoru 
Autor Zpráva

Příspěvek 
venda píše:
DJMony píše:
prostitutka az takovy amater nejsem.

Tak pak snad není tak těžké pochopit, že je chyba v kostře. Ale to by jsi se musel ohnout, viď?

jsem rad ze jses takovy expert. Jinak jestli te to zajima chyba byla v inducce. byla nejak podivne proslehla takze jiskru hazela ale taky delala nejaky divny skrat. vymeneno. a pohoda.

5.5.09, 21:40
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jinak zemnici pasek jsem projistotu taky koupil a vymenim ho zitra ale tim to nakonec nebylo a kdyz uz v tom sem a predelal jsem i konektory na baterce tak predelam i hlavni minus co vede od baterky na kostru at s tim nemam v budoucnu potize. Jen teda stejne nechapu jak spatna inducka mohla udelat takovy bordel. jinak dekuji za spolupraci. aspon jste mi pomohli vymezit mozne druhy problemu.

5.5.09, 21:47

Příspěvek 
DJMony píše:
Jinak zemnici pasek jsem projistotu taky koupil a vymenim ho zitra ale tim to nakonec nebylo a kdyz uz v tom sem a predelal jsem i konektory na baterce tak predelam i hlavni minus co vede od baterky na kostru at s tim nemam v budoucnu potize. Jen teda stejne nechapu jak spatna inducka mohla udelat takovy bordel. jinak dekuji za spolupraci. aspon jste mi pomohli vymezit mozne druhy problemu.

...a až by Ti to znova nešlo, pod motorom je ďaľší ukostrovací pás.

25.5.09, 23:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3