Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Jak jako předělávat saharu, jako na vypínač, to už udělal majitel přede mnou, a pro sichr tam neni ani ten termostat v chladiči co to zapínal dřív...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
27.1.08, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
No, předělat ji tak aby se zapínala sama i ručně přes vypínač, a mohla běžet jen při zapnutém klíčku Tak to mám, a maximální spokojenost
Doporučuji
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.1.08, 20:54 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No tak na to ... Já to mám jen na ruku, sice mi to jde i při vypnutym zapalování ale mě to nějako nevadí.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
27.1.08, 20:57 |
|
|
Šemik
|
Ono to tak bohatě stačí, ale proč autu nezvýšit jeho inteligenci ? Samo pozná že je mu horko...
|
27.1.08, 20:58 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hele já s tím skoro nejezdím, jen když vytáhnu tatíka na vejlet, nebo u nás v okolí, a za necelý dva roky, až mi bude 18 bude benál tak drahej, že budu jezdit tak do školy jeden den v týdnu z frajeřiny...
|
27.1.08, 21:06 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mi tak napadá, teď jsem koukal, vona je tu i rubrika světla
|
27.1.08, 21:08 |
|
|
Šemik
|
No, s tou frajeřinou bych to neviděl tak růžově.. Spíše se ti budou smát.. Jako že jsi socka a co to je za křáp starej hnusnej.. Znám to taky:(
Ale škodovek se nevzdám nikdá.. A kvůli nim už vůbec ne, i kdyby se mnou mluvit přestali nechápou krásu škodovek ignoranti jedni..
|
27.1.08, 21:10 |
|
|
Šemik
|
WIO 46 píše: Mi tak napadá, teď jsem koukal, vona je tu i rubrika světla
To máš jedno, elektrika nebo světla.. Ja myslím že jsi vybral dobře, takovéhle věci se stejnak řeší spíše v elektrice než ve světlech
|
27.1.08, 21:11 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: No, s tou frajeřinou bych to neviděl tak růžově.. Spíše se ti budou smát.. Jako že jsi socka a co to je za křáp starej hnusnej.. Znám to taky:( Ale škodovek se nevzdám nikdá.. A kvůli nim už vůbec ne, i kdyby se mnou mluvit přestali nechápou krásu škodovek ignoranti jedni..
No ta frajeřina nevim noo, ale zase všichni co jezděj autama o nich věděj exkrement, a já z toho budu mít radost, že co všechno jsem si vybastlil sám. A prostě tohle je auto ze kterýho na tebe dýchne ta atmosféra, to je auto s duší (pro mě),
doufám že mě chápeš
|
27.1.08, 21:18 |
|
|
Šemik
|
To je jsný že chápu, dyk to mám podobně ne-li víc :)
Ale připrav se na nepochopení okolí...
|
27.1.08, 21:27 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No nepochopení, pár lidí mě nechápe už teď např.: proč takovou plečku, proč mít auto už vod 15 let,
ale znám zase pár lidí kteří říkaj, že mít to kam ustájit a tak tak by taky něco měli.
Ale stejně mě to je jedno mám svoje autíčko, a jsem skoro spokojen, teď bude nová spojka, už mi píská ložisko
No a zrezlý to taky moc nemám jenom zadní lemy, rohy dveří a nic víc, v létě snad už CO a vyvářka
|
27.1.08, 21:39 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak vše nakoupeno, zejtra se na to vrhnu, sice nemám pojistkovku, tu dobastlím potom.
Jsem zvědav ... jak dopadnu ....
|
1.2.08, 17:46 |
|
|
Šemik
|
Tak mnoho štěstí
Koupil jsi ten starý svazek elektriky Na tu pojistkovku pozor, neni dobré mít nejištěné obvody
|
1.2.08, 18:09 |
|
|
Bukaj
|
Kdybys chtěl pojistkovku, nějakou ti dám, vidím, že jsi též z Prahy 5, tak by to neměl být problém
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.2.08, 18:21 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hele Bukaji díky moc ale zejtra už si pro jednu jedu a taky pro novej vypínač na světla, se mi tam ulomil kontakt na ten žlutej kablík když jsem s tím manipuloval. Jo a dle toho schémata jsem to zapojil, no a svítily mi furt dálkový, tak jsem to vybastlil na jedno jako Original LS. No Šemik sic napsal že je to praseč, ale nic mi jinýho nezbylo.
|
2.2.08, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|