|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
anton1000
|
Re: altenator
diky
|
6.6.11, 18:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
anton1000
|
Zdravim mam jeste dotaz sehnal jsem altik 70a neni novy ale loziska byli vymeneny dal jsem jej tam dobijel asi 2 minuty a uz nedobiji nevite co tam mohlo odejit musim ho asi rozdelat pravda dik za odpoved.A jest ty hodiny jak jsem meril asi berou 0,5 voltu muze se timhle vybit baterie mam ji asi necely rok a uz jsem ji 3x nabijel je to hrozny nevim co s tim dekuji.
|
16.6.11, 17:52 |
|
|
big.jedla
|
Co se týče altíku tak je potřeba změřit kolik dobíjí... a jestli svítí kontrolka dobíjení... pokud kontrolka svítí tak asi regulátor, pokud se na voltmetru tváří že dobíjí ale kontrolka svítí tak je něco s diodama (můj případ)
Pro zjištění proč musíš pořád dobíjet baterku bych změřil především klidový odběr z alternátoru (kolik mA) a podle toho se zařídil... pokud odběr je minimální a altík dobíjí, tak je na odchodu baterka.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
16.6.11, 20:30 |
|
|
anton1000
|
Dik ale dnes jsem se nasral a koupil jsem novou baterku 55ah prej to je rakouska power banner a aj novy altik 14V70A a vypada to dobre diky za odpoved.
|
17.6.11, 21:18 |
|
|
|