|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Barbone píše: po nabite baterce jsem namerilk tyto hodnoty volnobeh 14.1V zvyseny14.32V svetla a ventilator 13.75V a jen svetla 13,92V
tak je to OK všeobecně to má mít 14 V minimum 13.5 V miloš
|
| 2.1.07, 09:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Barbone
|
no uvidim jak to dlouho vydrzi ale zatim diky za rady
_________________ Nyní Favo 135LS po smrti (nyní jen porad zlobi elektrika)
|
| 2.1.07, 17:45 |
|
 |
|
petr petr
|
Barbone píše: no uvidim jak to dlouho vydrzi ale zatim diky za rady
Tak jsem si to tady přečetl a ten litřík si podle mě vyhodil úplně zbytečně protože od začátku to máš vše v normě.Ještě se zeptám to jako jezdíš po městě každý den a třeba po týdnu nenastartuješ??? Nebo jezdíš po městě a pak třeba po dvou týdnech co auto stojí už nemůžeš nastartovat????
|
| 3.1.07, 18:46 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
petr petr píše: Barbone píše: no uvidim jak to dlouho vydrzi ale zatim diky za rady Tak jsem si to tady přečetl a ten litřík si podle mě vyhodil úplně zbytečně protože od začátku to máš vše v normě.Ještě se zeptám to jako jezdíš po městě každý den a třeba po týdnu nenastartuješ??? Nebo jezdíš po městě a pak třeba po dvou týdnech co auto stojí už nemůžeš nastartovat????
to je asi syndrom této zimy, už tu mám další vergl, filcka 1.9 max 12.85 V a baterka je kapacitně v háji, prostě sežere všechno a je tam rok, uvídím zítra jak nabiji, kdyby se baterka dobíjela altíkem + další spotřebiře tak shoří miloš
|
| 3.1.07, 20:30 |
|
 |
|
Barbone
|
petr petr: ze jezdim ve meste a po tydnu musim nabit baterku pac je v haji
|
| 4.1.07, 19:23 |
|
 |
|
Barbone
|
ja je to tu nanovo uz zase ten samy problem asi me odvezou.......neni mozne ze po nastartovani sam alternator zacina zrat proud???ted me to tak napadlo pac sem ned nejezdil a baterka v aute drzela .......
|
| 17.1.07, 22:49 |
|
 |
|