Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
NOVON píše: Dneska jsem si udělal tu kontrolku funkce ventilátoru i na audině.Natáhl jsem drát od ventilátoru..Funguje to o.k,ale při rychlosti nad 120 km/h mě ta kontrolka začne slabě prosvěcovat..Jako by se větrák náporem točil a vyráběl proud.. Je to možné?
áno, to je bežná vec, dá sa to oddeliť diódou...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.7.09, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
NOVON píše: Dneska jsem si udělal tu kontrolku funkce ventilátoru i na audině.Natáhl jsem drát od ventilátoru..Funguje to o.k,ale při rychlosti nad 120 km/h mě ta kontrolka začne slabě prosvěcovat..Jako by se větrák náporem točil a vyráběl proud.. Je to možné?
rekuperacia?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
27.7.09, 20:27 |
|
|
NOVON
|
michalkatka píše: NOVON píše: Dneska jsem si udělal tu kontrolku funkce ventilátoru i na audině.Natáhl jsem drát od ventilátoru..Funguje to o.k,ale při rychlosti nad 120 km/h mě ta kontrolka začne slabě prosvěcovat..Jako by se větrák náporem točil a vyráběl proud.. Je to možné? áno, to je bežná vec, dá sa to oddeliť diódou...
Kde ji mám dát a jakou?Můžeš mi poradit?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
27.7.09, 23:02 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
NOVON píše: michalkatka píše: NOVON píše: Dneska jsem si udělal tu kontrolku funkce ventilátoru i na audině.Natáhl jsem drát od ventilátoru..Funguje to o.k,ale při rychlosti nad 120 km/h mě ta kontrolka začne slabě prosvěcovat..Jako by se větrák náporem točil a vyráběl proud.. Je to možné? áno, to je bežná vec, dá sa to oddeliť diódou... Kde ji mám dát a jakou?Můžeš mi poradit?
obyč usměrnovačka neco doma najdu
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
28.7.09, 07:59 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Ondras83 píše: M4sterCZ píše: neškrabeš nic protože to je izolovaná patice aby se nedotkl ani jeden kontakt na tišták a ze me bude basník nebo spisovatel:D nebo spíš druhej škodař
jak druhý škodař?
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
28.7.09, 07:59 |
|
|
Ondras83
|
M4sterCZ píše: Ondras83 píše: M4sterCZ píše: neškrabeš nic protože to je izolovaná patice aby se nedotkl ani jeden kontakt na tišták a ze me bude basník nebo spisovatel:D nebo spíš druhej škodař jak druhý škodař?
že neumíš psát
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.7.09, 10:32 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Ondras83 píše: M4sterCZ píše: Ondras83 píše: M4sterCZ píše: neškrabeš nic protože to je izolovaná patice aby se nedotkl ani jeden kontakt na tišták a ze me bude basník nebo spisovatel:D nebo spíš druhej škodař jak druhý škodař? že neumíš psát
popsal sem to docela dobře ted je na ostatních at si to přelouskají
|
28.7.09, 11:48 |
|
|
slavik74
|
Treba ocenit snahu a ochotu že niekto s niečim chce poradit, napísať návod ako na to... a nie kritizovať akým stýlom to napísal!
|
28.7.09, 12:23 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
slavik74 píše: Treba ocenit snahu a ochotu že niekto s niečim chce poradit, napísať návod ako na to... a nie kritizovať akým stýlom to napísal!
aspon nekdo spravedlivý
|
28.7.09, 16:08 |
|
|
Ondras83
|
slavik74 píše: Treba ocenit snahu a ochotu že niekto s niečim chce poradit, napísať návod ako na to... a nie kritizovať akým stýlom to napísal!
dobrá, ale občas čárka na správnym místě není na škodu a je to srozumitelnější
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.7.09, 16:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ondras83 píše: dobrá, ale občas čárka na správnym místě není na škodu a je to srozumitelnější
Souhlasim, tamta veta nedava smysl.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.7.09, 16:36 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Ondras83 píše: slavik74 píše: Treba ocenit snahu a ochotu že niekto s niečim chce poradit, napísať návod ako na to... a nie kritizovať akým stýlom to napísal! dobrá, ale občas čárka na správnym místě není na škodu a je to srozumitelnější
pišu rychle a někdy menší chybička a trochu zpusobené moji menší dyzleksií
|
28.7.09, 18:45 |
|
|
michalkatka
|
k tej dióde...
musí zniesť nominálny prúd vetráku, takže 10A by mala stačiť, dáš ju v priepustnom smere medzi čidlo a vetrák, a kontrolku musíš zapojiť ešte pred diódou...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.7.09, 20:19 |
|
|
NOVON
|
michalkatka píše: k tej dióde...
musí zniesť nominálny prúd vetráku, takže 10A by mala stačiť, dáš ju v priepustnom smere medzi čidlo a vetrák, a kontrolku musíš zapojiť ešte pred diódou...
Nj,ale audina má větrak spínaný přes relátko a já mám kontrolku zapojenou až ZA relátkem..:-l Tak že mezi čidlo a větrák by to bylo zbytečné dávat..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
31.7.09, 09:42 |
|
|
slavik74
|
NOVON píše: Nj,ale audina má větrak spínaný přes relátko a já mám kontrolku zapojenou až ZA relátkem..:-l Tak že mezi čidlo a větrák by to bylo zbytečné dávat..
tak zapoj kontrolku priamo na relatko a nepotrebuješ diodu. zapne relé - svieti kontrolka. alebo zapoj diodu medzi rele a vetrák a kontrolku napoj medzi rele a diodu.
_________________ Škoda Favorit, 136L r.v. 1990
|
31.7.09, 11:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|