|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
petr petr
|
Plovák felicie
Čus lidi, nemáte náhodou někdo změřenou tu odporovou destičku na plováku u feldy??
Potřeboval bych vědět hodnoty odporu při prázdné nádrži a při plné nádrži a pak ještě přibližně při půlce.
Předem díky jestli mi to někdo změří a odpoví.
|
5.4.08, 00:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
superflo
|
Re: Plovák felicie
petr petr píše: Čus lidi, nemáte náhodou někdo změřenou tu odporovou destičku na plováku u feldy?? Potřeboval bych vědět hodnoty odporu při prázdné nádrži a při plné nádrži a pak ještě přibližně při půlce. Předem díky jestli mi to někdo změří a odpoví.
ahoj myslim ze hladas toto... paci sa:
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
5.4.08, 07:02 |
|
|
petr petr
|
superflo píše: petr petr píše: Čus lidi, nemáte náhodou někdo změřenou tu odporovou destičku na plováku u feldy?? Potřeboval bych vědět hodnoty odporu při prázdné nádrži a při plné nádrži a pak ještě přibližně při půlce. Předem díky jestli mi to někdo změří a odpoví. ahoj myslim ze hladas toto... paci sa:
Tohle je přesně ono akorát mi nesedí že čím je nádrž prázdnější tím větší odpor plováku není tam náhodou chyba, nebo to opravdu tak je ?????
|
5.4.08, 23:03 |
|
|
superflo
|
petr petr píše: superflo píše: petr petr píše: Čus lidi, nemáte náhodou někdo změřenou tu odporovou destičku na plováku u feldy?? Potřeboval bych vědět hodnoty odporu při prázdné nádrži a při plné nádrži a pak ještě přibližně při půlce. Předem díky jestli mi to někdo změří a odpoví. ahoj myslim ze hladas toto... paci sa: Tohle je přesně ono akorát mi nesedí že čím je nádrž prázdnější tím větší odpor plováku není tam náhodou chyba, nebo to opravdu tak je ?????
nene chyba tam nieje...
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
6.4.08, 17:34 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|