Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Centrál - 5. dveře P405
Budu dedovi delat ten central na pezotu a mam mensi problemy s kufrem. Ta vrata nejsou na odskok, predstavte si normalni zamek ktery se na jednu polohu odemkne a na druhou zamkne ...
Blby je ze z jednotky jde vzdy jen minusovy signal. Takze odemknuti neni problem, ale jak dalkou zamknout?
Nejak mi nenapada jednoduche reseni Na obrazku je hrube schema jak to je ...
Muzem to treba vymyslet tak ze kufr se odemyka zvlast, ale zamyka se cele auto najednou ... neni problem, dratky natahnu, otazka co ted s tim, nejaka relatka, prepinace ... nic me nenapada, mam o zkouskach vygumovano
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.6.08, 20:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ivarek
|
Re: Centrál - 5. dveře P405
Matthes píše: Budu dedovi delat ten central na pezotu a mam mensi problemy s kufrem. Ta vrata nejsou na odskok, predstavte si normalni zamek ktery se na jednu polohu odemkne a na druhou zamkne ... Blby je ze z jednotky jde vzdy jen minusovy signal. Takze odemknuti neni problem, ale jak dalkou zamknout? Nejak mi nenapada jednoduche reseni Na obrazku je hrube schema jak to je ... Muzem to treba vymyslet tak ze kufr se odemyka zvlast, ale zamyka se cele auto najednou ... neni problem, dratky natahnu, otazka co ted s tim, nejaka relatka, prepinace ... nic me nenapada, mam o zkouskach vygumovano
No já bych do toho kufru dal obyčejný 2drátový servo a napojil bych ho paralelně k zadním dveřím.A pokud by chtěl děda odemykat celý auto i od zámku kufru tak tam dej 5drát a připoj ho paralelně k předním dveřím.Kapíšto?
|
4.6.08, 20:43 |
|
|
DRYVER
|
Re: Centrál - 5. dveře P405
Ivarek píše: No já bych do toho kufru dal obyčejný 2drátový servo a napojil bych ho paralelně k zadním dveřím.A pokud by chtěl děda odemykat celý auto i od zámku kufru tak tam dej 5drát a připoj ho paralelně k předním dveřím.Kapíšto?
No taky byh to takhle vyresil. Zadne slozitosti bych nedelal, abych si zbytecne komplikoval zivot.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
4.6.08, 20:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
2 dratovy servo paralelne k zadku je blbost to by odmykalo vse najednou ...
5 drat paralelne k prednim dverim to je taky o nicem Potrebuji 2 okruhy jakoby ... popripade kazdy solo na odemceni a zamykat teda vse najednou ...
|
4.6.08, 21:00 |
|
|
Paulie I.
|
Ja neviem ja mám osobne na Octáve 5dvere v "sérii" s ostatnými motormi dverí centrálu takže ak mám odomknuté auto mám odomknutý kufor...ovládať sólo kufor na diaľku je možno bezpečnejšie ,že si neotvoríš celé auto ,ale v praxi mi to absolútne nevadí..takže napoj paralelne 5motor k nejakému servu zadných dverí....
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
4.6.08, 21:02 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Paulie I. píše: Ja neviem ja mám osobne na Octáve 5dvere v "sérii" s ostatnými motormi dverí centrálu takže ak mám odomknuté auto mám odomknutý kufor...ovládať sólo kufor na diaľku je možno bezpečnejšie ,že si neotvoríš celé auto ,ale v praxi mi to absolútne nevadí..takže napoj paralelne 5motor k nejakému servu zadných dverí....
Jasny chapu, jenze nechci mit nevyuzite tlacitko na ovladani kufru A stejne by bylo lepci to tim tlacitkem zvlast zamykat ... deda nerad jezdi s odemcenym kufrem. Jinak sem myslel ze OI ma kufr na odskok
|
4.6.08, 21:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jako zachranilo by me kdyzbych z jednoho staryho 5 vodicovyho motorku kuchnul ten prepinac a udelal si 8 vodicovy motorek to by bylo krasne silnoproude reseni
|
4.6.08, 21:06 |
|
|
Paulie I.
|
Matthes píše: Paulie I. píše: Ja neviem ja mám osobne na Octáve 5dvere v "sérii" s ostatnými motormi dverí centrálu takže ak mám odomknuté auto mám odomknutý kufor...ovládať sólo kufor na diaľku je možno bezpečnejšie ,že si neotvoríš celé auto ,ale v praxi mi to absolútne nevadí..takže napoj paralelne 5motor k nejakému servu zadných dverí.... Jasny chapu, jenze nechci mit nevyuzite tlacitko na ovladani kufru A stejne by bylo lepci to tim tlacitkem zvlast zamykat ... deda nerad jezdi s odemcenym kufrem. Jinak sem myslel ze OI ma kufr na odskok
Chcel som ti len popísať ako mi to zamyká ale ak chceš ovládať sólo ten motor a trváš nato tak mi daj čas do zajtra pozrem sa na to lepšie teraz som prišiel od priateľky a tiež mám v hlave povysávané
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
4.6.08, 21:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Paulie I. píše: Chcel som ti len popísať ako mi to zamyká ale ak chceš ovládať sólo ten motor a trváš nato tak mi daj čas do zajtra pozrem sa na to lepšie teraz som prišiel od priateľky a tiež mám v hlave povysávané
otazka jesi povysavane pozitivne ci negativne no nic
Jo, az budes mit naladu pomysli na to, budu vdecny ... Treba me osviti neco a prijdu na to
|
4.6.08, 21:09 |
|
|
Ivarek
|
Matthes píše: Paulie I. píše: Chcel som ti len popísať ako mi to zamyká ale ak chceš ovládať sólo ten motor a trváš nato tak mi daj čas do zajtra pozrem sa na to lepšie teraz som prišiel od priateľky a tiež mám v hlave povysávané otazka jesi povysavane pozitivne ci negativne no nic Jo, az budes mit naladu pomysli na to, budu vdecny ... Treba me osviti neco a prijdu na to
Nějak nechápu logiku....ty chceš abys tím tlačítkem na dálce co je na odskok zamykal a odemykal jen kufr?Jak poznáš jestli je kufr zamknutý nebo odmknutý?To za něj pokaždý budeš brát rukou?
Kufr se buď dělá na odskok anebo paralelně k centrálu.
|
4.6.08, 21:16 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ivarek píše: Nějak nechápu logiku....ty chceš abys tím tlačítkem na dálce co je na odskok zamykal a odemykal jen kufr?Jak poznáš jestli je kufr zamknutý nebo odmknutý?To za něj pokaždý budeš brát rukou? Kufr se buď dělá na odskok anebo paralelně k centrálu.
Mas pravdu, je to takovy kostrbaty ... Hold je to tim co mam k dispozici a zaroven tim co deda pozaduje Jeste to zkusim prokombinovat
|
4.6.08, 21:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ikdyz ted me napada ze bych z toho cudliku na kufr mohl udelat pekny imobilizer
|
4.6.08, 21:26 |
|
|
Milan Koukal
|
kup si na ten kufr el. odskok a máš to vyřešeny! třeba tento http://jsmoto.expertshop.cz/Centralni-z ... eri-S-1000
|
5.6.08, 21:25 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jenze ty dvere nijak odskokem neotevru, je tam takovy zamek ktery to neumoznuje, asi to opravdu zapojim paralelne k zadnim a cudlik na kufr vyuziju na IMO
|
5.6.08, 21:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|