Autor |
Zpráva |
Fishboun
|
Tož je totok mozne???
Zdarec kamaradi, vymenuji si polepy budiku na š 120 no a co me pozastavilo , ručička. Nevite někdo jak se ta mrška da oddělat aniž-bych ji nejak poničil??? Asi je to jenom blbustka, ale řikal jsem si: zeptam se zkušenejsich urcite budou vedet. Dik Fishboun
_________________ shade is future!!!
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
13.5.08, 13:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Myslím že se musí nějak chytit ta osička, neboli hřídelka na které drží ta ručička a vyšroubovat. Nebo jen vysunout. Já to kdysi dělal na škodovce 105 a ta ručička moc dolů nešla. Musel jsem to asi týden stříkat růzmými sajrajty na povolování šroubků apod. Musí se dávat pozor aby se ta ručička nebo ta hřídelka nepoškodila, je třeba to dělat pomalu a opatrně.
|
13.5.08, 15:48 |
|
|
ventYl
|
postup:
1. rucicku prehupnes cez kolik pri 0, aby vyletela smerom k maximalke.
2. zapamatas si, na kolko km/h sa zastavila
3. osicku chytis nejakymi kliestami a zaistis voci otacaniu (robi sa to dost debilne...)
4. pri oske opatrne pacis rucicku dole z osky.
5. nalepis polep
6. nasadis rucicku, ale nesmies pri tom pohnut s rucickou
7. prehupnes ju znova cez kolik pri 0
8. jazdis podla hluku motora, pretoze ten jakz takz presny budik uz nikdy nebude ukazovat dobre.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.5.08, 16:23 |
|
|
FerdikF
|
mě se osvědčilo dát tacho na nějakou vrtačku a kouknout kolik točí tacho, po výměně ručičky musí ukazovat stejně.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
13.5.08, 18:39 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
FerdikF píše: mě se osvědčilo dát tacho na nějakou vrtačku a kouknout kolik točí tacho, po výměně ručičky musí ukazovat stejně.
No to už lepší nápad...já bych to s tim, že mám digitální vysokootáčkovou brusku udělal i podlě otáček orientačně- co by tachák ukázal...ale stejná vrtačka stejný otáčky...
Supr nápad...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.5.08, 18:48 |
|
|
FerdikF
|
Bruska bude moc rychlá, mě vrtačka ukazovala 150.......nevím kolik měla přesně otáček, trošku jsem jí omezil, nejela na max. Ještě mám v sadě bitů přesně čtyřhran kterej tam pasuje, to je taky dobrá věc.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
13.5.08, 18:58 |
|
|
Šemik
|
A vyndání rafičky je zcela banální záležitost - budík bez sklíčka, dva šroubováky, každý z jedné strany pod rafiku, opřít o stěnu hrnce a páčit, rafička vyletí a je to
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.5.08, 21:31 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: opřít o stěnu hrnce a páčit, rafička vyletí a.........
...........a je v pr*eli
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.5.08, 03:14 |
|
|
FerdikF
|
jj přesně tak, letěla přes celou kuchyň , je dobrý mít zavřený oči ..........já použil vidličku
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
14.5.08, 05:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
FerdikF píše: ...já použil vidličku
Pán je gurmán.
Že vás to baví, takhle se s tím zdržovat, stejně to rychleji nepojede.
|
14.5.08, 05:54 |
|
|
FerdikF
|
Tak já třeba měnil tacho, ale byl ze staršího fáva, tak jsem předělával podklad. Nakonec jsem to předělal zbytečně, protože mi dělal to samí co starej. Nakonec to spravila kapka vteřiňáku a už se nic neprotáčí.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
14.5.08, 06:23 |
|
|
Fishboun
|
no moc s toho chytrej nejsem, ale libil se mi napad s tou vidličkou kažkopadně děkuji za rady...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
14.5.08, 08:59 |
|
|
Kristensen
|
Já to jednou udělal tak že jsem prostě tu nálepku rozstříhnul, podržel jsem ručičku na kile a podvlíknul a přilepil
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.5.08, 09:22 |
|
|
Fishboun
|
Kristensen píše: Já to jednou udělal tak že jsem prostě tu nálepku rozstříhnul, podržel jsem ručičku na kile a podvlíknul a přilepil
ty jo mam polepy za 600 na zakazku nerad bych je poničil...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
14.5.08, 16:18 |
|
|
CROWACK
|
Fishboun píše: Kristensen píše: Já to jednou udělal tak že jsem prostě tu nálepku rozstříhnul, podržel jsem ručičku na kile a podvlíknul a přilepil ty jo mam polepy za 600 na zakazku nerad bych je poničil...
radši poničíš budík?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
14.5.08, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|