|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Asi zablokovaná řídící jednoptka ? Jak a co teď ?
Autor |
Zpráva |
Sutyn
|
Asi zablokovaná řídící jednoptka ? Jak a co teď ?
Podařila se mi sakramentská věc. Vrtal jsem se v palubce Fabiie kvůli nefunkčnímu piorapráku, kdy jsem odpojil autobaterii. Na palubce jsem odpojil dva konektory. Když jsem to dla dohromady, tak auto startuje, ale nechytne, veškerá elektronika funguje, ale na přístrojovce nesvítá žádná kontrolka, vyjma rozsvícených světel. V zapalování jsem zřejmě nechal klíček. Je možné, že jsem tak zablokoval řídící jednotku ?
|
5.9.06, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Těžká rada,ale podle toho co popisuješ,to vypadá na imobilizér.Takto se auto chová,pokud není funkční.Zkus znova zkontrolovat všechny konektory,s kterýma se manipulovalo a po neůspěchu,naložit chlapa s WAGem a přivést ho jiným autem domu.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
5.9.06, 21:59 |
|
|
Sutyn
|
Odtáhnu to do servisu, nic jiného nezbývá
|
6.9.06, 07:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud je to imobilizérem, tak auto chytne a hned zdechne a tak pořád dokola pokud jsi všechno dobře zapojil a zacvaknul tak si sám asi neporadíš miloš
|
11.9.06, 08:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ty kontektory na přístrojovku jsou tři tuším žlutý černý a bílý, asi ti jeden někam zapadl místa je tam málo znovu to prověř tam bude problém a zda ti spíná relé, pokud dáš klíč do první polohy sepnou v pojistkách dvě relé a jedno znich po 2 vteřinách vypne a druhé je sepnuto, pokud není nechytne ti nic miloš
|
11.9.06, 08:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|