Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 12:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Dálkové ovládání centrál 
Autor Zpráva

Příspěvek Dálkové ovládání centrál
Všechny zdravím, chtěl bych se zeptat jak synchronizovat dálkové ovládání na škoda octavia glx 98. Koupil jsem ji již s dálkou, ale nevfm vůbec od jakého výrobce to je. Má trojúhelníkový tvar se 2 tlačítky jedno menší a druhé větší. V levém horním rohu je červená dioda. Zamykání i odemykání se provádí jen větším tlačítkem. Malé je asi na tu synchronizaci, ale zkoušel jsem strašně moc postupů a nic nepomáhá. Přestalo jít po výměně baterky v ovladači:( Všem dík za rady!

1.5.08, 20:00
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nejspíš je to originál škoda. Neznáte někdo ten návod, na tu synchronizaci? :wink:

1.5.08, 20:19
Mistr mechanik

Příspěvek 
Miris píše:
Nejspíš je to originál škoda. Neznáte někdo ten návod, na tu synchronizaci? :wink:

pokud to máš v orginále tak dálka se nastavuje přes vag, nikdy jsem to ale nedělal, co se táče centrálu tak jsem zatím jen vypnul automatické uzamčení, a kde bydlíš? miloš

2.5.08, 21:03

Příspěvek 
Bydlím okres Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm.
Takže přes nějaké ty kombinace jako 5x zapnout a vypnout zapalování, atd. to nepujde?
Asi si koupím novou dálku, zrovna jsem viděl nějakou za 1300Kč i s vystřelovacím klíčkem Portman.

2.5.08, 21:31

Příspěvek 
niektoré RJ majú v sebe dva kontakty a ak ich preklemuješ tak pri prijatí signálu s ovládača ho uloží do pamäte a vlastne ho pridruží ako ďalší ovládač.

3.5.08, 06:30
Mistr mechanik

Příspěvek 
Miris píše:
Bydlím okres Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm.
Takže přes nějaké ty kombinace jako 5x zapnout a vypnout zapalování, atd. to nepujde?
Asi si koupím novou dálku, zrovna jsem viděl nějakou za 1300Kč i s vystřelovacím klíčkem Portman.

si někoho najdi kdo ladí komfort, já jsem ze stážnice a po okolí znám minimálně pět lidí co to umí, když si koupíš něco nového tak budeš muset dělat stejný kolotoč jak u té dálky co tam máš miloš

3.5.08, 07:20

Příspěvek 
Já jsem někde na netu četl, že od fábie až po nejnovější modely škodovek mají alarmy a centrály od Jablotronu. Nevím co je na tom pravdy, ale já jsem si koupil centrál od této firmy a jsem s tím velice spokojen. Mám fáčko r.v. 94 a bylo tam origo nějaké italské heblo Scarico. Odešla mi klíčenka, byla tam jenom jedna. Tak jsem ji asi pětkrát opravoval, vždy to na chvíli pomohlo. Poprvé to vydrželo asi 3 měsíce, potom se doba zkracovala a nakonec jsem to už vůbec nerozjel. Ve škodovce jsem se ptal a za poslání do prahy a opravu jedné klíčenky chtěli asi 1000,- Kč. To je moc, proto jsem raději přidal pár korunek a koupil jsem si nové dálkové ovládaní i s alarmem za asi 1800,- od Jablotronu. Celý centrál jsem nechal i s jednotkou původní a na to napojil nové ovládání. Nevím však jestli mají octávie a fábie skutečně centrály a alarmy od Jablotronu, jen jsem to četl někde na netu.

3.5.08, 09:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
zrovna jsem něco řešil s komfortem tak jsem na tu dálku vlez, pro představu se to dělá takto, zobrazíš všechny řídící jednotky na vag, adresa 46, číslo kanálu 00 přizpůobit a vymažeš adaptační hodnoty, pak kanál 01 přispůsobení, zadáš počet klíčů třeba dva zadáš 00002 a uložit, jak ti to odsouhlasí uloženou hodnotu tak do 3 s musíš na klíčích postupně zmáčkout tlačítko zamkni a máš to OK miloš

3.5.08, 12:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]