|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Odpor čidla teploměru Š 125
Autor |
Zpráva |
Herbie
|
Odpor čidla teploměru Š 125
Poradí mi někdo jaký odpor má mít čidlo teploměru při optimální teplotě? Díky.
|
8.6.06, 10:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Odpor čidla teploměru Š 125
optimalni teplotou myslis 80st.???zkus to zmerit v hrnci s vodou... co mas s cidlem???
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.6.06, 13:56 |
|
|
formalin
|
otackomer
Caute ja som mal ten problem s otackomerom ze mi ukazoval ba do 300ot. ale inak bol v pohode.No bol som ho vymenit a stale mi ukazuje to iste.Cize problem bude asi v abloch.Ale neviem v com moze byt problem ked do s120 do otackomera idu iba tri kable plus minus a vstup. Neviete mi nieco poradit? Idem to skusit preablovat uvidime ci to pomoze.Ak nahodou niekoho z vas napade co to moze byt tak prosim napiste dik.formalin
_________________ vsetko co robim sa mi nikdy na prvy krat nepodari furt to musi mat nejaku zavadu :[ mam s120
|
8.6.06, 16:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: otackomer
no zkus ho poradne ukostrit-nezavisle na pristrojovce a uvidis..mas spravne ty kabely??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.6.06, 16:29 |
|
|
formalin1
|
otackomer
ano mam ich spravne inak by aspon si myslim nesiel ale to s tou kostrou to skusim uz mi to radil aj jeden dnes v radioamateri. Diki
|
8.6.06, 21:52 |
|
|
formalin
|
otackomer
caute skusal som ho poriadne ukostrit pri pedaloch mam taku matku tam ukostrujem vsetky veci a stale to je rovknake uz som zufaly tak som sa tesil ze ho konecne mam a je mi naprd tan otackomer noze to byt vadna inducka? ale auto ide v pohode dik caute
_________________ vsetko co robim sa mi nikdy na prvy krat nepodari furt to musi mat nejaku zavadu :[ mam s120
|
9.6.06, 14:13 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
a mas dobre ty kabely? zkus ten otackomer vytahnout a pres jine kabely zpojit primo u motoru - jen tak na zkousku
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
10.6.06, 19:41 |
|
|
formalin
|
otackomer
caute no ten otackomer som vytiahol do kufra napojil priamo na baterku a ukazuje stale to iste. a dokonca som zistil ze ked odpojim plusak tak funguje v pohode dalej?! ale tak ako predtym iba do 3000ot. vsetky kable som mal dobre zapojene resp pripevnene. kupil som dokonca naschval nove kable a premeral ci su dobre.skusal som aj vymenit plus s minusom a potom otackomer nejde takze mam vsetko zapojene spravne. ale to s tym plusom ma prekvapilo. ja uz neviem co dalej? zeby inducka bola zla ale auto ide v pohode.
|
11.6.06, 14:39 |
|
|
Lukas
|
no tak to je fakt divny. Tak jestli mas druhou inducku tak ji zkus vymenit, nebo se taky podivej na prerusovac rozdelovace, jestli ma pri rozepnuti spravny odtrh, popr. jestli nema opalene kontakty. Predpokladam, ze mas ten otackomer na inducce pripevneny zpravne. ma byt na tom kontaktu, na ktery je i prerusovac rozdeovace...
ale nejsem autoelekrikar. o elektrice vim, jen to, ze kope ted jen uvazuju, na co bych se asi podival ja.
Coupé club TW
|
11.6.06, 16:18 |
|
|
formalin
|
prosim ta ten prerusovac rozdelovaca je kde a ako vyzeta? skusim aj to s tou iduckou nevies co moze asi stat? no mam ho pripevneny na inducke kde je pod plieskom napisane 1. z druhej strany toho plechu ide k rozdelovacu kalbel k nejakemu takemu malemu valceku
|
11.6.06, 16:27 |
|
|
Lukas
|
no ten valecek je kondenzator. Ten prerusovac je primo v rozdelovaci, kdyz sundas vicko a palec, tak by si ho mel videt. kdyz budes pomalu tocit motorem (dej tam treba rychlost a pomalu to auto tlac), tak takove to raminko, ktere je nadzvedavane tim 4-hranem na hrideli rozdelovace je pohyblivy kontakt. No a takovy ten plisek, ktereho se to dotyka je pevny kontakt. No a kdyz sou ty dva kontakty rozepnute, tak by mezi nema mela byt urcita mezera (0,4mm? to si napamatuju, radeji si to zjisti) Ty kontakty byvaji opalene, tak je bud srovnej jehlovym pilnikem, nebo je rovnou vymen - stoji snad 30kc.
snad si pochopil, co sem chtel napsat, lip to asi nesvedu.
no a s tou induckou, sem to myslel, jestli mas nahradni, nebo jestli si ji nemuzes od nekoho pujcit. Ona bude urcite dobra kdyz rikas ze ti auto jede bez problemu. Ja jen tak pro jistou, aby sme nic nevynechali. Kupovat novou mi prijde zbytecne.
Coupé club TW
|
11.6.06, 17:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|