|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pojistka perlička
favorit rok výroby 88, nešly blinkry výstražné ano, někdo se v tom vrtal všechno převrtal zjistil že nic, pojistka OK napětí OK do spínače napětí, ze spínače napětí, nakonec to bylo pojistkou některá ze tří zprava přes tu pojistku se nedostal žádný proud, čumím na ni lupou, vytahl jsem oba kloboučky je to ta stará porcelánová a tahal za ně ted drátek OK odpor žádný ale napětí po připojení se dalo naměřit, když jsem měřil všechny pojistky tím bzučáčkem na mustimetru tak všechny OK , dal jsem druhou pojistku a vše OK miloš
|
26.5.08, 17:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Favorit stříkačka, kucká nechytá blbne, diagnostika bez komunikace, po bádání chybí + na diagnostickej zástrčce, takže nataženo od baterky přímé, v tu chvíli komunikuje a dokonce chytá bez problémů, volnoběh OK, po dopojení diag vše v háji opět nechytá a když vrčí tak se sotva převaluje, výsledek Překlepaná pojistka (jedna z těch dvou - tří za řídící jednotkou u posilovače) Nebyla přepálená ale vysloveně uklepaná nebo ulomená, protože při startování se rozechvěla jako vlákno v žárovce a jako-by něco i možná chvilkama převáděla, po výměně vše OK
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.5.08, 18:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Favorit stříkačka, kucká nechytá blbne, diagnostika bez komunikace, po bádání chybí + na diagnostickej zástrčce, takže nataženo od baterky přímé, v tu chvíli komunikuje a dokonce chytá bez problémů, volnoběh OK, po dopojení diag vše v háji opět nechytá a když vrčí tak se sotva převaluje, výsledek Překlepaná pojistka (jedna z těch dvou - tří za řídící jednotkou u posilovače) Nebyla přepálená ale vysloveně uklepaná nebo ulomená, protože při startování se rozechvěla jako vlákno v žárovce a jako-by něco i možná chvilkama převáděla, po výměně vše OK
pak nemohu pochipit když ke mě dojela felicia BMM a pojistka č.1 na řj tam nebyla, řj nekomunikovala, bouchnul jsem ji tam a komunikace OK, no mám tu MPi tak jdu vyhodit pojistku č.1 jestli pojede miloš
|
27.5.08, 13:11 |
|
|
Kristensen
|
MPi nevim nevim, to BMM se vždycky startovalo třeba 10 minut než to chytlo, při šlápnutí na plyn brutální dušení a jak se to ohřálo tak ani prt, to prostě po delším trápení chytlo ale vrčelo to třeba jen chvilku a vůbec to nešlo vytočit.
|
27.5.08, 15:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: MPi nevim nevim, to BMM se vždycky startovalo třeba 10 minut než to chytlo, při šlápnutí na plyn brutální dušení a jak se to ohřálo tak ani prt, to prostě po delším trápení chytlo ale vrčelo to třeba jen chvilku a vůbec to nešlo vytočit.
co tlak paliva měřák máš a MPi jede i bez pojistky č1 miloš
|
27.5.08, 15:36 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: MPi nevim nevim, to BMM se vždycky startovalo třeba 10 minut než to chytlo, při šlápnutí na plyn brutální dušení a jak se to ohřálo tak ani prt, to prostě po delším trápení chytlo ale vrčelo to třeba jen chvilku a vůbec to nešlo vytočit. co tlak paliva měřák máš a MPi jede i bez pojistky č1 miloš
Já to neřešim to jen jsem uvedl jako příklad že to bylo pojistkou, auto jezdí už bez problémů
|
27.5.08, 19:58 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|