Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 00:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Pomoc zapojenie otačkomera do š120. 
Autor Zpráva

Příspěvek Pomoc zapojenie otačkomera do š120.
prosim vas poradte mi kde mam zapojiť otačkomer ja tam original otačkiomer nemam teraz tam chcem dať budiky z 136. a potrebujem vedieť kde to mam na indučku zapojiť mislim si ze tam kde je zapojený aj kondenzáto. Neviem presne tak prosím poradťe mi.Vopred DIKy

18.6.06, 16:22
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Jestli je to ten kulatý otáčkoměr MERA LUMEL, pak je jeho zapojení následující: Otočíš ho zadní stranou k sobě, tak aby díra pro žárovku byla dole. Potom je levý kontakt - prostřední + a pravý na kontakt č. 1 u cívky (ten co vede ke kladívku). Co jsem popsal je jediné správné zapojení (proměřeno a i prověřeno:-) - pozor, někde tady v článcích je to zapojení nakresleno špatně, podle toho se neřídit!

19.6.06, 16:48

Příspěvek Re: Pomoc zapojenie otačkomera do š120.
mrpichanda píše:
prosim vas poradte mi kde mam zapojiť otačkomer ja tam original otačkiomer nemam teraz tam chcem dať budiky z 136. a potrebujem vedieť kde to mam na indučku zapojiť mislim si ze tam kde je zapojený aj kondenzáto. Neviem presne tak prosím poradťe mi.Vopred DIKy

ano zapoj to tam kde je kondik z druhej strany Ked ocistis tu umeluhmotu Na vrchu inducky mala by tam byt nakreslena jednincka.Ak nahodou by ti otackomer ukazoval iba do 3000ot alebo podobne bludy mas naopak plus a vstup. na to si davaj bacha ja som to nedavno tiez robil a mal to zle zapojene vyse mesiaca :? a nevedel som si s tym rady.....

2.7.06, 12:12

Příspěvek 
No jo, a co když mi otáčkoměr stále ukazuje maximum? Po připojení napájení vyletí ručka až na zarážku. Mám otáčkoměr ze 125 (ne kulatý).

18.7.06, 21:22

Příspěvek 
[quote="stinker"]No jo, a co když mi otáčkoměr stále ukazuje maximum? Po připojení napájení vyletí ručka až na zarážku. Mám otáčkoměr ze 125 (ne kulatý).[/quot

akej znacky je?

18.7.06, 23:12
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]