Autor |
Zpráva |
FLASH
|
Autozapalovac
Cau prosim mohl by mi nekdo poradit jak nebo spis kam zapojit autozapalovac do fava...zkousel sem to ale po tom co mi kabel od toho zapalovace zacal pekne smrdet a zacal vyzarovat nejak moc velky teplo ..jsem toho radsi nechal ..diky za rady
|
17.6.08, 14:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No tak hlavně musí mít trošku silnější kábl, ne nějakej vlas a jinak ve fávu na to má dokonce svoje místo nedle popelníku taková kulatá krytka
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.6.08, 16:45 |
|
|
FLASH
|
jj to vim o ty dire vedle popelniku ale stejne ji musim upravit a ty kabely jsem bral z repraku jsou tlusty jako ostatni...nebo tam mam snad dat kabely 20mm2 ktery mi pohanej repraky...to je asi moc tlusty ne
|
17.6.08, 17:17 |
|
|
Šemik
|
Z reproduktorů
Natáhni JIŠTĚNÝ stálý plus odněkud, v nejhorším až od akumulátoru pokud ho někde nenajdeš blíž.
Kabel použij podle toho co chceš ze zapalovače napájet, takhle pro běžné použití doporučuju dát 2.5mm2 Cu a 15A pojistku
Btw, 20mm2 průřez neexistuje (nejbližší jsou 16mm2 a 25mm2) ale není to překlep? Takový šílený průřez k reproduktoru?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.6.08, 17:23 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
co blbnete ved favo tam ma normalne natiahutu aj spravenu zasuvku na 12V len je to iny typ takze tam nic nepasuje
je to podtym kulatym plastom vedla popolnika
vyberes ten povodny plast aj so zaslepkou, odpojis 2 faston konektory, nasadis novu zasuvku zapojis a hotovo (strucne povedane)
to je uz normalne zapojene na postku! tu kde je aj svetlo v interieri a ine hovadiny
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.6.08, 19:13 |
|
|
WRC
|
Šemik píše: Z reproduktorů Natáhni JIŠTĚNÝ stálý plus odněkud, v nejhorším až od akumulátoru pokud ho někde nenajdeš blíž. Kabel použij podle toho co chceš ze zapalovače napájet, takhle pro běžné použití doporučuju dát 2.5mm2 Cu a 15A pojistku Btw, 20mm2 průřez neexistuje (nejbližší jsou 16mm2 a 25mm2) ale není to překlep? Takový šílený průřez k reproduktoru?
Nechci rýpat ale průřez kabelu 20mm2 existuje. http://www.ahifi.cz/kabely/c-quence-lk-20.html A třeba nemyslel přímo k reproduktorům ale napájecí k zesiku. Jinak jestli to má na repro tak to je jako fakt moc i na Subwoofer.
|
17.6.08, 22:13 |
|
|
FLASH
|
|
17.6.08, 22:13 |
|
|
WRC
|
Jasný tak to pak jo to je rozumnej průřez. Záleží teda co máš za zesik ale na většinu je to dobrá volba.
|
17.6.08, 22:16 |
|
|
FLASH
|
|
18.6.08, 10:28 |
|
|
Kristensen
|
Koukni na pojistky, čeče když ti takovej kabel hoří tak to asi zapojuješ blbě ne? to není možný nebo ten zapalovač je nějakej divnej, nemáš foťák? Hoď sem fotky co tam vlastně mastíš.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.6.08, 10:32 |
|
|
CROWACK
|
Zavyzt někomu kdo tomu rozumí, když je někdo takový jelito že ho nenapadne ani kontrolovat pojistky (a to to píšou i v manuálu k autu), neměl by se v tom hrabat.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
18.6.08, 11:38 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
CROWACK píše: Zavyzt někomu kdo tomu rozumí, když je někdo takový jelito že ho nenapadne ani kontrolovat pojistky (a to to píšou i v manuálu k autu), neměl by se v tom hrabat.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.6.08, 12:02 |
|
|
Paulie I.
|
Jesus Christ....nemám slov
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
18.6.08, 12:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|