|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Felina nesvítí a další problémky...
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Felina nesvítí a další problémky...
Zdravím! Tak jsem se dostal k opravě.... teda ještě nedostal... Felicie. Prostě někdy vypadnou světla a svítí jen obrysofky. Pak zase záhadně svítí a pak zase ne. Často vezme za svý i větrák a kromě něj ještě něco... ale to už jsem zapomněl. Samozřejmě, že když nejedou potkávačky, tak nejedou ani dálkový... Divný. Co mají Feliny s elektrikou? Prej na to koukal "autoelektrikář". Ale ve chvíli, když to zrovna šlo. Všechno prolezl a vadu nenašel. Může to bej kostra? Nebo co tipujete? Předem díky za nápady...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
21.7.08, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
múžeš se uhledat a nenajdeš nic, nejlépe když světla nebudou fachat tak hýbat s kabeláží a konektory u pojistkové desky , u lukasů a spínače, a někdo at hlásí zda světla blikly, sám tu čteš sporadické závady jsou nejhorší, já něco podobného měl před rokem, rachotilo i v relátku asi po 20 km jízdy, závadu jsem odstranil ale jak nevím, prolezl jsem všechno, myslím že to byly rozjeté piny v konektoru do pojistkovky miloš
|
21.7.08, 20:24 |
|
|
Ondras83
|
neteče voda do pojistkovky???...mě jednou takhle nešli vypnout stěrače, naštěstí sem jel ze školy a celou cestu pršelo...pak sem zjistil, že tam trošku sprchlo (neim kudy, nic sem nenašel), konektory sem prostříkal kontaktolem či co a všechno faká....taky byl na cyklovači zoxidovanej jeden konektor, tak to zkus všechno projít...uvidíš sám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.7.08, 20:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: neteče voda do pojistkovky???...mě jednou takhle nešli vypnout stěrače, naštěstí sem jel ze školy a celou cestu pršelo...pak sem zjistil, že tam trošku sprchlo (neim kudy, nic sem nenašel), konektory sem prostříkal kontaktolem či co a všechno faká....taky byl na cyklovači zoxidovanej jeden konektor, tak to zkus všechno projít...uvidíš sám
u té pojistkovy ta voda měla u mě průvodní znak že se vybíjela baterka, nebo auto nešlo nastartovat miloš
|
22.7.08, 06:24 |
|
|
hany
|
mě vždycky při blinkru světla problikla, ale jen při tom prvním ranním, pak v pohodě. a jednou lup, myslím si že svítím a ono prdlajs, obě žárovky vyhořely..vyměnil jsem lucas a je klid
|
22.7.08, 07:15 |
|
|
Dusche
|
Serifus> co se stalo, hodil jsi svou starou skoduli 105 do kovosrotu?? Felicie to uz je skoro jak BMW (O:
|
22.7.08, 07:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já bych prolezl pojistkovku, ideálně vyměnil za jinou
|
22.7.08, 08:25 |
|
|
Lukasula
|
Jak jsem tu svojí feldu koupil,je tomu asi dva roky,tak měla podobný problémy s elektrikou.Jednou mi dokonce na cestě úplně všechno chcíplo,jen motor se točil,ale jinak nic nešlo.Vypnul jsem zapalování,nastartoval a vše ok.A takových hovadin bylo víc.Pak jsem se dočetl,že není na škodu sem tam rozpojit všechny el.spoje(konektory,pojistky,relátka,atd) a znovu je zasunout.Co jsem to udělal,tak musim zaklepat,mám klid.
_________________ Škoda Felície 1.3MPi, 50kw, r.v. 2001
KÁŽDÉ AUTO MÁ SVÉ MOUCHY, ALE TO MOJE JE JAK MUCHOLAPKA
|
11.7.09, 21:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|