|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Felicie mpi problém při startování
Autor |
Zpráva |
Ladisco
|
Felicie mpi problém při startování
Zdravím všechny. Mám felicii 1,3 mpi 50kw r.v. 96 při startování mám problém. Při prvním otočení klíčkem to jen cvakne a tankuje jakoby čerpadlo, při dalším to už jakoby chce točit, ale nic moc, joko když je baterka uplně vybitá, při dalším otočení klíčkem to pomalu už startuje, a když otočím ještě tak to chytne uplně fantasticky. Myslím si že baterka je dobrá ještě prověřím zkusím dat jinou, nebo by to mohly být uhlíky u startéru nebo je zrada někde jinde co myslíte? dík.
|
29.8.08, 14:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
spínačka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.8.08, 14:48 |
|
|
Drak
|
No asi by to chtělo změřit napětí při tom prvním startu jak na baterce, na startéru tak v pojistkovce, abys vyloučil přechoďáky ve spojích a pak se dá pohnout dál. Nic nezkazíš tím, že si očistíš kontakty na baterce, na startéru a ukostření kastle s motorem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.8.08, 16:25 |
|
|
kwiko
|
problem bude na startery, alebo kablikom k nemu
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
30.8.08, 07:12 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pohasínají ti při těch neúspěšných pokusech kontrolky? Kdysi mi jedna baterka začala blbnout tím způsobem, že občas prostě nedala dostatečný proud. Někdy startovala, jindy skoro neotočila motorem. Zhoršovalo se to až už se nedala použít.
|
30.8.08, 07:38 |
|
|
Ladisco
|
Myslím že jo, že to ty kontrolky dělají, teď jsem zkoušel nabít tu baterku a asi odešel jeden článek, možná že to bylo tou baterkou, ale nemám to jak vyzkoušet, můžu napojit baterku z traktoru asi 110 Ah
|
30.8.08, 09:45 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud má baterka z traktora 12V, klidně ji tam zapoj. Ale opatrně, ať neuděláš zkrat.
|
30.8.08, 10:04 |
|
|
Ladisco
|
Na baterii z traktora jde vše OK. Na první šup, v pondělí jdu pro novou baterku.
|
30.8.08, 14:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|